Madona ima novog, 40 godina mlađeg dečka?! Razmenjivali nežnosti u javnosti (FOTO)

07.09.2022

13:55

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica samo što je raskinula sa 35 godina mlađim plesačem Ahlamalikom Vilijamsom

Madona ima novog, 40 godina mlađeg dečka?! Razmenjivali nežnosti u javnosti (FOTO)
profimedia-0719589068 - Copyright Profimedia

Nije tajna da kraljica popa voli "piletinu", a sada ima novog dečka i to 40 godina mlađeg!

Kako prenose strani mediji, Madona je nakon raskida sa 35 godina mlađim plesačem Ahlamalikom Vilijamsom, rešila je da uplovi u vezi sa momkom koji je još mlađi, a reč je o modelu Endruju Darnelu.

Endrju ima 23 godine, a on i Madona su primećeni dok su razmenjival nežnosti na jednom koncertu u Njujorku, piše "Page Six".

Profimedia
Madona sa novim dečkom

Šesdesetčetvorogodišnja pevačica je i na Instagramu objavila fotografije iz ovog noćnog izlaska, a na jednoj od njih Darnel je prebacio ruku preko njenog ramena, te prislonio glavu uz njenu dok su pravili selfi.

"Page Six" prenosi i da su golupčići nakon koncerta otišli do jednog popularnog restorana na Menhetnu na kasnu večeru, a Madona je provela čitavo veče plešući i praveći selfije za stolom.

- Oni su definitivno razmenjivali nežnosti. Madona i Endru bili su cele noći vidno naklonjeni jedno drugom, ljubili su se i mazili u separeu - tvrde izvori sa lica mesta.

Profimedia
Madonin novi dečko

Endru je inače mogao da se vidi na različitim snimcima i fotografijama na Instagram nalogu ove pevačice, te je jasno da između njih nešto definitivno postoji.

Inače, Madona je nedavno izjavila da joj je u poslednje vreme "seks najdraža opsesija", a dvadesetrogodišnji model sigurno je dobra opcija za to.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike