Šako Polumenta usred skandala s maloletnicom! Eksplicitne fotografije preplavile mreže: Pevač besan, sve poriče! (FOTO)

02.03.2022

21:47

1

Ovo inače nije prvi put da mu se ovako nešto dešava...

Šako Polumenta usred skandala s maloletnicom! Eksplicitne fotografije preplavile mreže: Pevač besan, sve poriče! (FOTO)
Copyright A.A/ ATAImages

Šako Polumenta ponovo se našao u centru skandala zbog eksplicitnog snimka, te fotografija iz istog koje sada kruže društvenim mrežama. Navodno, pevač je na tapetu jer je neprimereni sadržaj slao jednoj maloletnoj devojci, čija majka se, zgrožena, ubrzo obratila i domaćim medijima ne bi li ga zaustavila.

Usred drame, međutim, on se oglasio pa istakao kako „nije zaslužio ovako nešto", kao i da je sporni snimak u stvari star.

- To neka budala šalje. Ta priča je ispričana više. Ne razumem zašto dajete tim osobama na važnosti, ja to nisam zaslužio. Toliko lepih stvari sam učinio, a vi hoćete da pustite stare snimke - rekao je Šako za „Kurir", iste medije kojima se, inače, jadala majka maloletnice čije ime javnosti nije poznato.

Gospođa, koja takođe nije želela n ida se njeno ime objavljuje, podsećanja radi, bila je poručila:

- Tog čoveka neću da komentarišem, niti želim da imam išta s njim. Kad mi je pokazala šta joj je poslao, zgrozila sam se. Ne znam da li je samo njoj slao ovakve snimke ili je taj broj devojčica veći.

Podsećanja radi, u pevača je javnost ranije bila uperila prstom zbog slanja ovakvih snimaka i udvaranja tada još maloletnoj Mini Vrbaški, koju je narod kasnije bio upoznao pošto se prijavila za „Zadrugu". Devojka koja je sada pomenutim medijima dostavila sporne snimke pokazala je kako ju je, prema daljim navodima, folker bez odeće pozivao na odnose, dodirujući se i govoreći razne neprimerene reči.

Šako Polumenta, G.G./ATAImages
 

Takođe, pored već pomenute prepiske sa tada maloletnom Minom i njegovog sada već čuvenog snimka na kom govori: „Nedostaješ, dođi da me ljubiš", svojevremeno je bio objavljen i eksplicitni audio-snimak glasovnih poruka oženjenog pevača koji je zavodio javnosti nepoznatu devojku i bez dlake na jeziku joj pričao šta bi joj sve radio tokom odnosa. Osim ovoga, javnost je mogla da vidi i njegov privatni snimak u kom Šako poziva maloletnicu u krevet, kao i onaj na kojem je pevač potpuno nag, prenose mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike