„Kome smeta jaka Jovana Jeremić?" Starlete udarile na voditeljku, a do juče rasturale brakove i povezivali ih sa prostitucijom!

29.07.2022

18:41

4

Autor: 24sedam

Posle niza pretećih poruka, voditeljka je danas podnela krivičnu prijavu protiv izvesnog Belivukovog čoveka, kom se usred skandala navodno našla na meti

„Kome smeta jaka Jovana Jeremić?" Starlete udarile na voditeljku, a do juče rasturale brakove i povezivali ih sa prostitucijom!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Matija Stanisavljević

Jovana Jeremić je danas, 29. jula, prekinula odmor pa pravo s aerodroma otišla u MUP, ne bi li podnela krivičnu prijavu protiv lica koje joj je slalo preteće poruke. Nepoznati muškarac se, inače, predstavljao kao čovek iz redova Veljka Belivuka, odnosno Velje Nevolje, a uznemirena voditeljka dala je izjavu i preduzela sve korake sa namerom da zaštiti sebe i svoju porodicu usred drame koja ju je zadesila posle verbalnog okršaja sa starletom Majom Marinković.

Sukob između voditeljke i starlete izazvao je veliku buru u javnosti, a većina je stala na stranu Jovana Jeremić, kao žene iz naroda, pa se sve češće može pronaći komentar na društvenim mrežama: „Kome smeta jaka Jovana Jeremić?" 

Preteće poruke

Devojka koju je javnost najpre upoznala kao modela, a onda i rijaliti igrača - u značajno drugom svetlu, Maja Marinković, našla se u fokusu pošto je preotela dečka jednoj od najboljih prijateljica, Aleksandri Subotić. Kada je priča uzela maha, Jeremićevoj je bilo zaprećeno i da će dobiti otkaz zbog toga što je osudila Majin postupak.

Inače, poznato je da Jovana propagira monogamiju i da se gnuša prevara, posebno ukoliko one „kače" i decu te rasturaju čitave porodice.

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziji nećeš izaći. Tamara moja, Đurić, je htela pakao da ti napravi, ali sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - prenosili su mediji poruku koja je bila pristigla na voditeljkino ime.

 

 

- Animator za majmune kraj vaših malih ekrana. Sramno za vas dr mr Jovana Jeremić. Je*ote život, nije li te stid. Uništićemo te iz „Principa". Jer, s nama uvek Nevolja. Misliš, ako je Velja pao, da nismo podelili pozicije? Ko će koga, mater ti u pi*ku je*em. Sledeću utakmicu izlazi parola posvećena tebi. Skandiraće ti cela tribina - pisalo je dalje u porukama.

Maja se pravdala da su u pitanju sve same izmišljotine, jer je „svesna da Jovani treba pažnja preko njenih leđa". Takođe, tvrdila je kako je Jeremićeva sama kupila karticu pa sebi slala sporne poruke, jer je „ništa ne bi čudilo". Ovime se ponadala da je i završila svaku priču, međutim drama i dalje potresa sve.

Ko je Maja Marinković?

Marinkovićeva je nekoliko godina mlađa od Jovane i rođena je u Beogradu. Na početku svoje rijaliti karijere, bila je poznata kao model koji se pojavio u nekoliko muzičkih spotova. Međutim, kasnije se prikazala nešto drugačije, pa su počeli da isplivavaju detalji „njene mračne prošlosti" - da je bila u vezi sa zatvorenikom kog je u jednom periodu i izdržavala, da se kretala isključivo u krugovima ljudi koji imaju mnogo para... Tako je, veruje se, počela i da se druži s devojkama lakog morala.

Pored skupog života i dobrog provoda, voli i plastičnu hirurgiju. Mnogo šta je doradila na svom licu i telu i nije joj problem da to i prizna.

 

 

Pisalo se da je u sebe uložila na desetine hiljada evra, pa i promenila lični opis.

Posebnu pažnju je skretala i brojnim svađama koje je vodila, te time što je naočigled svih bila ljubavnica nekadašnjeg košarkaša Marka Janjuševića za vreme boravka u Beloj kući u Šimanovcima.

Sa druge strane, Majin otac Radomir Marinković Taki je bivši fudbaler. Igrao je za jedan tim u Švedskoj dugi niz godina, a potom se vratio u Beograd i pokrenuo svoj posao sa rasnim psima, engleskim pointerima. Tim poslom uspešno se bavi više od dve decenije i to mu je donelo dobru zaradu. Od tog novca, ali i drugih poslova, te porodičnih nekretnina, svojoj ćerki je obezbedio život na „visokoj nozi“.

Šta je s Tamarom?

Pošto je Jeremićeva u jednom trenutku čitavog haosa otkrila ko joj preti, pa tvrdila sa se s Belivukovim ljudima urotila i Tamara Đurić, starleta je za medije isticala kako osuđuje svaki vid nasilja nad ženama, saosećajući s voditeljkom. Naglasivši kako njegove ljude i ne poznaje, dodala je da Jovanu voli koliko i Maju, ponavljajući kako ona s „prašinom koja se podigla" apsolutno nema nikakve veze, bez obzira na navode. 

- Sa uznemiravanjem je počeo u dva noću. Pozvao se na Tamaru, da je od nje uzeo broj da me maltretira, a da brani Maju zbog mojih stavova o ku*vama i ku*varluku. Nije viteški odlaziti kod mafijaša i tražiti im usluge da zastraši Jovanu Jeremić. Ja sam neustrašiva, ja jesam sama i razvedena, ali to ne znači da mogu da me maltretiraju. Krivična prijava im sledi. Ja ću ovo isterati do kraja. Neće moju emisiju određivati nijedan Veljin koljač - u dahu je bila prokomentarisala Jovana, pisao je „Informer", a onda je ona dodala kako želi da je pamte kao heroja ukoliko joj se nešto dogodi.

Đurićeva je, inače, jedna od najintrigantnijih devojaka s domaće scene, a neretko su je povezivali sa devojkama koje su se bavile prostitucijom, te se i za nju govorilo isto. 

 

 

Najveću popularnost je stekla u šestoj sezoni „Farme", u kojoj je bila „dogurala" do finala, pa osvojila drugo mesto. Pojavila se u nekoliko muzičkih spotova, a jedan od njih je Gruov „Dugme po dugme". Rođena je '89. u Smederevskoj Palaci, a živi i radi u Beogradu.

Od malih nogu je bila na meti osuda zbog svojih čestih izlazaka, kao i ponašanja uopšte, kasnije zbog veze sa 30 godina starijim muškarcem koji je u drugoj zemlji imao i ženu i dete... A koji joj je obezbedio život na izuzetno visokoj nozi. Prema njenim biografskim informacijama, Dejan Palić zcvani Makarona kupio je Tamari stan na Dedinju, nekoliko luks automobila, gliser, a ljubav im je trajala sve dok nije započela svoju rijaliti karijeru.

Zatim, Đurićeva je stekla status jedne od najpoželjnijih klaberki, oprobala se i kao pevačica, a veliku pažnju javnosti svakako je „držala" i brojnim estetskim zahvatima kojima je gotovo u potpunosti izmenila lični opis, baš kao i Maja. Međutim, za razliku od nje, 2017. je mogla da završi i kobno - pošto se bila podvrgla ubrizgavanju akva filera u zadnjicu od 5.000 evra na jednoj privatnoj klinici, a koji su na kraju izazvali infekciju i napravili joj haos u organizmu.

Trenutno, po društvenoj mreži Instagram piše kako će se i sama obratiti nadležnima ukoliko se „nastavi hajka na nju zbog voditeljkine svađe s trećom osobom", jer je i ona isto toliko „majka i žena" koliko i Jovana. Osim kao „začin" velikih drama, nedavno je, naime, počela da puni novinske stupce i kao majka devojčice kojoj je dala ime - Tamara.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike