Sudski procesi na sve strane! Nikolina Pišek će naredne godine provesti na sudu, podnela još dve tužbe

25.11.2022

10:44

0

Voditeljka je tužila svekra, ali i modnu dizajnerku kojoj je Vidoje navodno pisao

Sudski procesi na sve strane! Nikolina Pišek će naredne godine provesti na sudu, podnela još dve tužbe
Nikolina Pišek - Copyright UNATv

Život voditeljke Nikoline Pišek se posle smrti supruga Vidoja Ristovića okrenuo naglavačke. Ona vodi veliku bitku oko nasledstva sa svekrom Viktorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof. 

Njih dvoje se mesecima javno prepucavaju, a Miša Grof je izneo niz uvreda na račun snaje, a danas su završili na sudu. Naime, Nikolina ga je tužila za porodično nasilje, a Bornu Kotromanić, modnu dizajnerku za klevetu. 

ATAImages/ A.A./ Printscreen Instagram/ BornaKotromanić
Vidoje Ristović, Nikolina Pišek, Borna Kotromanić

- Reč je o osobama koje su se, ne mojom željom, upetljale u moj život, ja ih nisam pozvala, i meni je iskreno žao što oni očito nemaju nikog od dobrih i bliskih prijatelja, ili rodbine, koja bi ih uputila da svojim delovanjem štete drugima, a ponajviše sebi. Ja sam to pitanje u potpunosti prepustila u ruke stručnih osoba, odnosno sudstva, pravosuđa i institucija za koje verujem da će odraditi pravi posao - kazala je Pišekova, te istakla da su joj svekar i modna dizajnerka naneli veliku štetu. 

Printscreen UNA TV
Nikolina Pišek

- Jedna stvar je štetiti sebi, na to ne mogu da utičem i nije me briga, a druga stvar je štetiti drugima. Ti ljudi bi trebalo da shvate da svako delovanje ima svoje posledice, neke su i dugoročne. Možda nekima uspe u takvom delovanju da prođu nekažnjeno, ali ne kada se to delovanje usmeri protiv mene i moje porodice. Jedino što mogu da uradim, jeste da nastavim mirno da živim, ne obazirući se na njih, jer me se oni ne tiču i nadam se da će institucije da urade pravi posao - da ih uklone iz mog života i smestiti ih u institucije.

Podsetimo, Borna je direktno prozvala Nikolinu da konzumira narkotike, zbog čega je ona podigla tužbu protiv nje, još  30. septembra. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike