Marko Bulat povukao prijavu za nasilje protiv supruge: Oglasila se Marija, otkrila kako i zašto komuniciraju! Pomirenje na pomolu?

08.11.2022

11:36

0

Od pevača ni traga ni glasa

Marko Bulat povukao prijavu za nasilje protiv supruge: Oglasila se Marija, otkrila kako i zašto komuniciraju! Pomirenje na pomolu?
Marija i Marko Bulat - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marko Bulat pre oko 20 dana optužio suprugu Mariju za nasilje u porodici, posle čega joj je izrečena mera zabrane prilaska i udaljenje iz kuće na 48 sati, ali je sada došlo do potpunog obrta.

Iako nije želela ni da potvrdi niti da demantuje da se sada pomirila sa pevačem, Marija je za medije ispričala šta se dešavalo nakon što ju je Bulat prijavio da ga je pretukla, te da i dalje ima zabranu prilaska.

- Ne smem ništa da pričam o Marku, jer je na snazi i dalje zabarana prilaska. On je odmah nakon svađe povukao prijavu, međutim po službenoj dužnosti, zabrana prilaska i dalje mora da bude na snazi. Ne znam kada će isteći.

Deca su kod mene. Ja ih vodim u vrtić, a Marko ih kupi iz vrtića i onda deca idu kod njega. Za sada Marko i ja komuniciramo samo preko telefona i to isključivo zbog dece, jer je bitno da smo u kontaktu, barem zbog njih. Ne bih smela ništa više da kažem, kada dođe vreme za sve, progovoriću - saopštila je Marija, koja inače ima i komplikacije sa zdravljem.

Kada smo pozvali Marka za komentar o ovim navodima, nije se javljao na telefon.

Podsetimo, Marko i Marija u braku su sedam godina, dobili su dvoje dece - Doroteu i Savu, a pevač se samo jednom oglasio o porodičnom incidentu.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Marija i Marko Bulat

Iako je prema verziji medija bilo reči da ju je nazvao narkomankom, kao i da je pronašao u stanu tragove psihoaktivnih supstanci, Bulat je ispričao da se sve desilo zbog zdravstvenog stanja njegove supruge koja se ne oseća dobro.

- Bitnije mi je što se spominju neistine za moju suprugu koja je u lošem zdravstvenom stanju. Nije mi nanela teške telesne povrede, nije me udarala bejzbol palicom. Izgrebala me je, davila me je, ogrebala tu u meko tkivo. A u Urgentni centar sam išao da bih dobio taj papir o povredama, moraš da prođeš hiurga, ultrazvuk. Nije istina da je došlo do svađe jer sam je zatekao kako konzumira kokain. Došlo je do svađe jer nisam u datom trenutku legao pored nje da je uspavam u tim bolovima, u tom jadu koji ima i muci. Bio sam tu, ali nisam uspeo da je uspavam i da budem adekvatan, da je smirim, da je utešim, da joj kažem da će biti sve dobro, jer je taj dan saznala da ima još jedno oboljenje, vaskulitis, oboljenje krvnih sudova, propadanje krvnih sudova.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Marko Bulat

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike