Ceca Ražnatović imala dramu! Pijana žena ispred njene vile zaustavila taksi i počela da vrišti da joj da pare! Reagovala i policija

11.11.2022

19:30

0

Pevačica je ispričala da je nepoznata žena bila sa detetom, koje je za kosu izvukla napolje

Ceca Ražnatović imala dramu! Pijana žena ispred njene vile zaustavila taksi i počela da vrišti da joj da pare! Reagovala i policija
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Život Cece Ražnatović pun je dogodovština, lepih trenutaka, ali po svemu sudeći i drame.

Nakon što je u dokumentarnom serijalu "Ceca show" otkrila da joj je nepoznati muškarac upao u kuću na Kipru, te da je Anastasiju proganjao muškarac, sada je obelodanila još jednuispred vile u Ljutice Bogdana u Beogradu. Ispred njene kuće je, kako je objasnila, zastala pijana žena u automobilu, izvukla dete za kosu i počela da doziva Ražnatovićku.

- Šta se sve dešavalo prosto je za scenario da neko napiše. Imala sam situaciju da je neko zvonio na vrata, obezbeđenje je pritrčalo, a pijana žena je zaustavila taksi, izvukla sopstveno dete za kosu i krenula je da me doziva. Došla je policija i Hitna pomoć, nastao je haos - priseća se Ceca i dodaje da joj je žena tražila tražila novac.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović u vili na Dedinju

 

- Htela sam da izađem da joj dam novac, čula sam da dete vrišti, a policija mi nije dozvolila da izađem. Agonija je trajala satima - otkriva folkerka, zbog čega je doživela veliki stres.

Međutim, nepoznate osobe ispred njene vile dolaze i češće, pa ni ova žena nije usamljen slučaj.

- Da li sam ja tu ili nisam on se obraća mom obezbeđenju i zahteva da me hitno vidi, jer je dobio poruku od Gospoda Boga i mora lično da mi je prenese i tu svaki put bude neka vrsta haosa - priznaje Ceca.

Kako gotovo cela Srbija zna odlično gde pevačica živi, ona je priznala i da se dešava da ljudi pokušavaju da joj upadnu u kuću preskačući ogradu. Tada je opet primorana da zove policiju.

Foto: RESIDENCE HILLS ATAImages/A.A.
Ceca Ražnatović u vili na Kipru

- Nikad nam nije dosadno ovde, uvek je neki cirkus - poručila je kroz osmeh.

Podsetimo, ona je ispričala da je nepoznati muškarac živeo kod nje u kući na Kipru, tako što je upao u garažu i boravio tu. On je tvrdio da je Ceca njegova žena, a sve se odigralo dok je pevačica bila u Beogradu.

- Valentina me je pozvala i rekla da imam nezvanog gosta u mojoj kući. Ona je tada zatekla ludaka koji se uselio u moju garažu gde je glumio mog muža. Ja sam navikla na manijake, tako da mi to nije bio horor, ali Valentina je bila prestravljena. Još je on glumio mog muža, užas - prisetila se Ceca neprijatne scene.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike