Kad joj sročim tri rečenice u rikverc će da ide! Ana Nikolić odbrusila Milici Pavlović: Hoće li da prestane da smara?

16.08.2022

20:00

0

Iako je delovalo da je kraj medijskom ratu dve koleginice, čini se da ipak nije tako

Kad joj sročim tri rečenice u rikverc će da ide! Ana Nikolić odbrusila Milici Pavlović: Hoće li da prestane da smara?
milica_pavlovic ana nikolic2a copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Iako se bura oko pesme „Provereno“ naizgled spustila, pevačica Ana Nikolić je krenula u napad. 

Njena mlađa koleginica Milica Pavlović bila je spremna da odustane od tužbe protiv Nikolićeve koja je njenu protivpravno pesmu prisvojila kao svoju i na nastupima izvodi demo-verziju iste, a kako će se odvijati situacija između njih posle izjave Nikolićeve da Pavlovićeva smara spominjući je, ostaje da vidimo. 

- Ha-ha-ha, fras... Ne mogu, toliko toga ima. Šta ja imam više da komentarišem? Šta je s ovom Milicom koji k* rac više? Hoće li da prekine više da smara, brate mili, s ovom pesmom? Je l' ona ima još neki hit na tom albumu? Alo, nek peva nešto drugo. Nek se koncentriše malo. Imam svojih problema - rekla je Ana, a zatim joj se direktno obratila i javno i zapretila: 

Mateja Stanisavljević/ATAImages/Antonio Ahel
Milica Pavlović, Ana Nikolić

 

- Gospođice Milice, ne mogu sad da se derem, spava mi se. Gospodine Grofe, tako počinje... A onda, kad joj ja sročim tri rečenice... u rikverc će da ide - snimila je Ana Nikolić glasovnu poruku koja je puštena u emisiji „Ekskluzivno".

Podsetimo, Milica je izjavila kako je spremna da oprosti koleginici što joj je praktično ukrala pesmu. 

- Sve me je to jako povredilo... Iako smo se malo odmakli od svega toga, i dalje mi je neverovatno da neko tako bezobrazno i pred očima kompletne javnosti želi da prisvoji pesmu na koju nema apsolutno nikakva prava - ispričala je Pavlovićeva i dodala:

ATAImages/Mateja Stanisavljević/Antonio Ahel
Ana Nikolić, Milica Pavlović

 

- U početku sam mislila da je sve slučajnost i neka vrsta propusta, ali kako je vreme odmicalo, shvatila sam da je zapravo reč o nameri. Iako sam htela da slučaj predam pravosudnim organima, na kraju sam se predomislila. Ne želim sebe da dovodim u situaciju da budem okružena negativnim stvarima, pričama, okolnostima, već da uživam u svemu lepom što mi se dešava. Tako sam i našla snage da sve oprostim - ispričala je Milica za „Story“ nedavno. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike