Kaća Grujić se i dalje pere posle skandala na svadbi: Sad kaže da su novinari izabrali da štrajkuju

21.06.2022

21:51

0

Pevačica tvrdi i dalje da je sve maksimalno ispoštovala

Kaća Grujić se i dalje pere posle skandala na svadbi: Sad kaže da su novinari izabrali da štrajkuju
viber_image_2022-06-21_22-35-04-426 - Copyright Printscreen Youtube/Tv Pink

Pevačica Katarina Grujić je jedna od večerašnjih gošći voditelja Ognjena Amidžića. Danima unazad se priča o njenom ophođenju prema predstavnicima medija tokom svadbe, kada ih je pozvala, a na dan samog venčanja ih nije ispoštovala, zbog čega su se oni udaljili sa događaja. 

Kada su se sabrali utisci, pevačica je rešila da ispriča svoju stranu priče, i dalje ističući da je u pitanju nesporazum, te da su novinari priču želeli odmah, te kako su poželeli da štrajkuju, što nikako nije istina, budući da su do 18 časova bili ispred prestoničkog hotela.

 

- Ne znam šta nekom nije jasno. Mi jesmo pozvali novinare iz poštovanja koje imam prema njima. Rekli smo im da dođu ispred hotela u pola pet, gde će biti organizovano da se posluže. Trebalo je da nas sačekaju. Mi smo otišli da se presvučemo. Očigledno da to njima niko nije rekao. Niko ih nije terao, niko im nije zamerio. Dolazimo ispred hotela, oni su napravili ogroman štrajk - priča Kaća.

Iako kaže da su stali da se slikaju, ni to ipak nije istina, s obzirom na to da postoje snimci, na kojima novinari i fotografi dozivaju Kaću i Marka, dok su oni odjurili brzim korakom do hotela.

Printscreen Youtube/Tv Pink
 

 

- Zašto bih ja njih ispalila? Oni su očigledno hteli istog tog trenutka. Ja sam izašla u jednom trenutku, ostalo je nekoliko novinara. Ja nisam izbacivala ljude. Stali smo da se slikamo. Dala sam intervju i usputno. Napravila se frka. Taj dan je moj dan. Valjda imam neki svoj protokol. Ne znam da li sam posle deset godina karijere ovo zaslužila. Napisi po medijima da je moj otac mason, da Marko duguje neke pare. Meni taj stres ne treba. Moji advokati su upućeni u sve to. Ja ne želim stresan život. 

Kaća kaže da je nastavila saradnju sa pojedinim predstavnicima medija, koji su to želeli, ali opet i tu je samu sebe demantovala, budući da je ekipa 24sedam bila uskraćena za odgovore kada smo joj poslali pitanja.

Printscreen Youtube/Tv Pink
 

 

- Ja sam u kontaktu sa novinarima, nastavila sam da dajem intervjue i gostujem u emisijama. Mislim da su u pitanju neki mlađi novinari koji su tako odlučili. Nemam ja problem sa tim, okrenu oni glavu, okrenem i ja. Ja sam ispoštovala od devet ujutru sve. Ja nastavljam saradnju sa svojim ljudima - zaključila je pevačica.

Podsetimo, Kaća je izjavila i da su joj novinari stali na venčanicu, ali ipak nije bilo tako. Postoji snimak na kome se vidi da je to ipak bila njena sestra koja je išla iza nje. 

- Sedam puta su mi stali na venčanicu i pomerili veo, je l' ja treba da padnem da bi tim novinarima bilo nešto zanimljivo? Ja ne znam šta sam trebala da uradim, morala sam da se razderem da me ljudi čuju i prestanu da me gaze - kazala je ona, no ipak, snimci govore drugačije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike