Postavlja se pitanje - kako: Tea Tairović nastavlja turneju, a prekoračila boravak u Šengen zoni?

21.10.2022

07:50

0

Ovim je potezom mnoge iznenadila

Postavlja se pitanje - kako: Tea Tairović nastavlja turneju, a prekoračila boravak u Šengen zoni?
Tea Tairović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tea Tairović je poslednjih nedelja u fokusu - zbog privođenja na aerodromu u Nemačkoj, a sada nema koga nije još dodatno iznenadila pošto je, po svemu sudeći, nastavila turneju po inostranstvu.

Inače, prema tvrdnjama njenog menadžera Nikole Bojovića, ona je bila zadržana samo jer je prekoračila broj dana dozvoljen za boravak u zemljama EU, pišu domaći mediji.

Međutim, na pevačicinom Instagramu - istaknuta je OVA fotografija, sa njenim zakazanim nastupima. U pitanju su čak 42 tezge, a kako „Kurir" piše - postavlja se pitanje kako je uspela da nastavi ako je prekoračila dozvoljen broj dana za boravak u Šengen zoni. Zbog svega što se odvilo bi, naime, trebalo da, prema daljim napisima, na jedan period dobije zabranu ulaska u zemlje Evropske unije.

- To masovno rade ljudi koji mnogo putuju i provode više dana u zemljama EU. Koliko sam je razumeo, otići će u policiju i prijaviti nestanak pasoša ili da ga je pokvasila. Automatski će dobiti novi pasoš bez pečata i onda može sve od početka - tvrdi za pomenute medije izvor blizak pevačici.

Tairovićeva je bila pozvana za komentar akonto čitave priče, ali nije odgovarala na pozive.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike