Didi Džej okitila luksuznu vilu na Vračaru, pa sa naslednicom pozirala ispred jelke: Najavila veliko iznenađenje za Novu godinu! (FOTO)

27.12.2022

19:50

3

Pevačica dugo najavljuje svoju aplikaciju, koja će svetlost dana ugledati za samo nekoliko dana

Didi Džej okitila luksuznu vilu na Vračaru, pa sa naslednicom pozirala ispred jelke: Najavila veliko iznenađenje za Novu godinu! (FOTO)
Didi Džej - Copyright FOTO Miloš Miletić

Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, od 2013. godine je u srećnom braku sa IT stručnjakom Danijelom Rokvićem, sa kojim se venčala u Monte Karlu, a pre dve godine su dobila ćerkicu Dajanu.

Uprkos brojnim spekulacijama, Dijana i Danijel važe za jedna od najskladnijih brakova na estradi, a njihov život ispunjen je luksuzom.

Pevačica godinama gradi uspešnu muzičku karijeru, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, a neretko je govorila i o svojim poznanstvima sa svetskim zvezdama poput Lejdi Gage, 50 Senta i Kanjea Vesta.

Budući da je Didi orijentisana više na američko tržište, bračni par sve manje vremena provodi u Srbiji. Danijel i Dijana imaju velelepnu kuću od čak 500 kvadratnih metara na Vračaru, u koju su morali da ugrade i lift, kako bi pevačica sa trećeg sprata mogla da silazi u visokim potpeticama. 

Kuća trenutno obiluje bogatonom prazničnom dekoracijom, a čarobni kadrovi ispred jelke sa naslednicom oduševljavaju.

Dijana uveliko radi na novim projektima, a pored Novu godinu izlazi i njena dugoiščekivana aplikacija, za koju se trenutno vrše poslednje provere pred lansiranje.

- Praznike ću provesti u Srbiji u krugu porodice, a nakon toga me očekuje dosta obaveza u Americi. Aplikacija izlazi za par dana, sada radimo detaljnu proveru i ubrzo će biti spremna za izlazak - otkrila je Dijana za 24sedam.

Podsetimo, nakon dugogodišnjeg medijskog rata i sudskog spora, Dijana Rokvić i Jelena Karleuša zakopale su ratne sekire, nakon čega je Didi Jeleni poslala i skup poklon.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike