Karleuša prva kontaktirala Didi Džej! Pevačica otkrila sve o pomirenju: Mogla da joj uzme četiri miliona, ali je odustala!

03.07.2022

06:45

1

Autor: Marija Mitić

Dijana Rokvić je za 24sedam progovorila o odnosu sa Jelenom posle brojnih uvreda, tužbe i suđenja, nakon što je juče na Instagramu osvanula zanimljiva fotografija

Karleuša prva kontaktirala Didi Džej! Pevačica otkrila sve o pomirenju: Mogla da joj uzme četiri miliona, ali je odustala!
karleusa didi1 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Juče je sve iznenadila objava Jelene Karleuše na Instagramu, na kojoj pozira sa skupocenim naočarima koje potpisuje svetski poznati dizajner Aleksandar Mekvin. I ništa ne bi bilo čudno da ispod ove objave nije označila svoju koleginicu, Didi J, sa kojom je bila u zategnutim odnosima, pa su se čak viđale i na sudu.

- Hvala, Dijana, za ove „vintidž" naočare, moje su davno izgubljene... - napisala je Jelena ispod fotografije na kojoj pozira u srebrnom kupaćem kostimu, a ova objava napravila je pravu buru na društvenim mrežama, gde su korisnici iskazivali čuđenje što je posle svega, kako deluje, došlo do njihovog pomirenja.

Pošto je ostalo nejasno šta se zapravo dogodilo i otkud Jeleni Dijanine naočare, kao i odluka da joj uputi gest u vidu "tagovanja" ispod svoje objave na Instagramu, 24sedam stupio je u kontakt sa Didi koja nam je objasnila o čemu se zapravo radi.

 

 

 - Jelena me je zamolila da joj pozajmim naočare preko našeg zajedničkog fotografa i ja sam to rado učinila. Bilo mi je zadovoljstvo. Nismo se mi pomirile jer se nismo ni svađale, nismo se ni raspravljale nakon svega. Više je to bilo medijski nego što je zapravo postojao sukob. Nismo bile u kontaktu, samo je od njega zatražila naočare - objašnjava nam Didi J i dodaje:

- Lep je gest od nje što me je označila na Instagramu, to me je baš pozitvno iznenadilo i oduševilo - rekla nam je Dijana, koju smo zatim upitali u kakvom je sad odnosu sa "malom od skandala", kao i da li ovaj gest znači da su nakon brojnih obostranih uvreda zakopale ratne sekire.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dijana Rokvić, Jelena Karleuša

- Nema razloga da se više raspravljamo, to je bilo nekada, pre skoro deset godina, tako da smo sve to zaboravile i ja joj želim sve najbolje. Mislim da nije lepo svađati se, ulaziti u prepirke bez nekih posebnih razloga. Srbija je mala zemlja i svi mi bi trebalo da se međusobno podržavamo i lepo slažemo.

U medijima se pre par godina naširoko pisalo o suđenju dve pevačice, a navodilo se i da je Rokvićeva Jelenu dobila na sudu, te da je ona morala da joj isplati 4.000.000 dinara. Dijana je za 24sedam progovorila i o tome pa objasnila zašto je odustala od tužbe protiv Karleuše, kao i da li joj je ona naposletku isplatila ovu veliku sumu novca.

- Da, dobila sam je tada na sudu i trebalo je da mi isplati novac, to su u javnosti i moji advokati potvrdili. Međutm, kada sam je dobila na sudu, ja sam povukla tužbu i nije došlo do te isplate. Meni je bilo dovoljno da je sud odlučio tako, a novac nisam želela, nikada ne bih uzela bilo čiji novac.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša, Dijana Rokvić

Podsetimo, sukob dve pevačice trajao je godinama, a jedna drugu su javno "čašćavale" raznim pogrdnim epitetima. Između ostalih, najupečatljiviji je bio komentar Dijane Rokvić da u Americi, gde već nekoliko godina gradi karijeru, nije čula da bilo ko govori o Karleuši, što je JK veoma razbesnelo i tada joj je uputila niz uvreda putem Instagrama. 

Dijana se za naš portal osvrnula i na tu situaciju, pa rekla da veruje da Jelena može da napravi inostranu karijeru, poput njene.

- Ja sam tada samo rekla da ja nisam čula da neko o njoj priča, ali ne bih sada komentarisala tu temu. Mislim da bi mogla da napravi karijeru i van granica naše zemlje. Ona se jako trudi, ulaže u stajlinge i u karijeru i želim joj sreću da uspe u svetu - kaže Didi i dodaje da postoji mogućnost da i ona od Jelene nekada u budućnosti pozajmi neki komad nakita ili garderobe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @milosph

 

 - Nikad se ne zna. Možda. Inače mi se jako dopada Jelenin stajling. Jedna je od najbolje obučenih žena u Srbiji, ako ne i najbolje odevena žena. Oduševljena sam njenim stilom. Ne mislim da se oblači vulgarno, to je sasvim normalno u svetu šobiznisa. Sve svetske zvezde imaju takav stajling, provokativan. Ipak je 21. vek, moderno doba i nova era, sve je dozvoljeno u šoubiznisu - zaključuje Dijana Rokvić za naš portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike