Moj muž nije nasilnik, laže da joj je pretio! Didi J oštro odgovorila na tvrdnje Jovane Jeremić

28.06.2022

16:36

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka tvrdi da je Daniel Rokvić čak i urgirao za njen otkaz na Hepi televiziji

Moj muž nije nasilnik, laže da joj je pretio! Didi J oštro odgovorila na tvrdnje Jovane Jeremić
Didi Džej i Jovana Jeremić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages/Antonio Ahel

Dijana Rokvić, poznatija kao Didi J odgovorila je na optužbe Jovane Jeremić, da joj je pretio njen suprug Daniel Rokvić. Kako je voditeljka rekla, on je čak i zvao vlasnika televizije gde je radila da je otpusti, dok Dijana tvrdi da se to nipošto nije dogodilo.

- Nije istina da je moj suprug pretio Jovani Jeremić ni u kakvom kontekstu. On nju ne poznaje niti je ikada video uzivo u životu, niti ima njen broj telefona niti joj je ikada pretio preko drugih ljudi, to je jedna velika laž. Ne znam zašto potencira da je moj muž nasilnik to zaista nije tačno. Sa ovakvim izmišljotinama samo narušava njegov ugledan imidž u svetu biznisa i nanosi nam veliku štetu bez ikakvog razloga. Ako je ikada čula da joj moj muž preti trebala je dobro da se informiše pre nego što izjavi tako nešto - kaže Dijana i dodaje:

Antonio Ahel/ATAImages
Dijana i Danijel Rokvić

- Ponavljam, moj suprug joj nikada nije pretio i zamoliću je da više nikada ne priča takve gluposti, nemamo ništa protiv nje! Takođe, moj suprug nikada nije tražio vlasniku televizije da je otpusti jer mi ne želimo nikome zlo! Inače, da joj je stvarno pretio, pa tek je Željko ne bi primio jer je Željko trebalo da bude naš venčani kum i sve bi uradio za Daniela! Kakve gluposti, bre! Ne znam zašto stalno potenciraju da je Daniel nasilnik!! On čovek možda ima tako mali jači stav, ali on je stvarno dobrica, pa živim sa njim 10 godina - poručuje Didi za domaće medije.

Podsetimo, Jovana je prethodno izjavila da su se "mnogi bogataši iživljavali nad njom", a među kojima je i Rokvić.

ATAImages/ A.A.
Jovana Jeremić

- Cenim Dijanu, ona radi na sebi, bez obzira na sukob sa njenim mužem koji sam imala. Pretio mi je. Zvao je vlasnika televizije da me otpusti. Mnogi bogataši su to radili i iživljavali se na meni - rekla je voditeljka ranije, tvrdeći da joj je Rokvić uputio pretnje nakon gostovanja kod nje u emisiji dok je bila na TV Hepi.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike