Palo pomirenje? Jelena Karleuša se Didi Džej i uredno zahvalila: Dugovanja, izvršitelji... Sve je to sad prošlost! (FOTO/VIDEO)

02.07.2022

12:01

0

Moda im je, izgleda, baš pomogla da pronađu zajednički jezik

Palo pomirenje? Jelena Karleuša se Didi Džej i uredno zahvalila: Dugovanja, izvršitelji... Sve je to sad prošlost! (FOTO/VIDEO)
didi karleusa - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša je svakako zapalila Instagram najnovijom objavom, za koju je ispozirala u minijaturnom kupaćem kostimu, te ogromnim naočarima za sunce. Međutim, korisnicima i ostalih društvenih mreža zapalo je za oko što se za iste zahvalila - Dijani Janković, poznatijoj kao Didi Džej.

Iz tog razloga, veruje se da su pevačice uspele da zakopaju ratne sekire, a da sve zasluge idu - skupocenom komadu iz kuće Aleksandra Mekvina.

- Hvala, Dijana, za ove „vintidž" naočare, moje su davno izgubljene - potpisala je Karleuša svoju objavu, koja se ubrzo našla i na „zidu" nepoznatog tviteraša koji nije mogao da veruje svojim očima.

- Ma, molim?! - potpisao je svoj tvit on iznenađeno, nakon čega su gotovo isti i drugi komentari krenuli da se nižu.

Palo pomirenje

„Silver mirror", inače, više nisu u prodaji, a svojevremeno su koštale skoro pune 4.000 evra.

Podsetimo, ove pevačice su izvesno vreme provele „na ratnoj nozi", a sada je po svemu sudeći ipak palo pomirenje

Didi je JK tužila zbog uvreda na društvenim mrežama i na kraju je i, prema tadašnjim napisima, dobila na sudu. Advokati su tvrdili i kako joj je slala izvršitelje, a Jelena je trebalo i da joj uplati 4.000.000 dinara... Međutim, gospođa Rokvić je jednom prilikom u „Ekskluzivu" ispričala kako će da povuče tužbu.

- Ja ću svoju tužbu povući, šta je bilo, bilo je. Ne želim da se opterećujem takvim stvarima. Radim, gradim karijeru u Americi i Jeleni želim sve najbolje - rekla je ona tada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike