Lejdi Gaga je prošla kroz pakao u tinejdžerskom periodu: Nazivali su je nakazom, a evo kako je izgledala u srednjoj školi! (FOTO)

27.11.2022

06:59

0

Pevačica iz ovog perioda vuče ozbiljne traume sa kojima se borila

Lejdi Gaga je prošla kroz pakao u tinejdžerskom periodu: Nazivali su je nakazom, a evo kako je izgledala u srednjoj školi! (FOTO)
Lejdi Gaga - Copyright Profimedia

Kontroverzna pevačica i glumica, Lejdi Gaga, ove godine puni arene širom sveta u okviru svoje turneje ''Kromatika Bal'', a nedavno se našla u centru skandala kada je nastup u Majamiju morala da prekine zbog obilnih padavina i grmljavine. Pevačica nakon toga izvinila fanovima, a potom i pustila suze.

Njena poslednja zapažena uloga, bila je u filmu ''Gučijevi'', a mišljenja o Gaginoj glumi su podeljena. Mnogi su komentarisali kako je Gaga spasla film svojim fenomenalnim izvođenjem lika crne udovice, Patricije Ređani.

Profimedia
Lejdi Gaga

Sada publika željno iščekuje njen drugi performans, jer je najavljeno da će glumiti u filmu ''Džoker'' i to Harli Kvin. Film će se snimati u Los Anđelesu.

Stefani Džoan Andželina Džermanota je puno ime Lejdi Gage koju znamo po neverovatnom muzičkom talentu. Ali dok je bila tinejdžerka, Gaga je od strane svojih vršnjaka bila neshvaćena.

- Počela sam da sviram klavir s četiri godine. Mnogi su mojim roditeljima govorili da sam čudo od deteta jer sam izvanredno izvodila najteže kompozicije Baha, Betovena i Šopena, ali oni u to nisu verovali. Mislili su kako sa mnom nešto nije u redu i da sam čudna jer mi nikada nije bilo zanimljivo da provodim vreme s ostalom decom. Bila sam tiha, povučena, jedno su me vreme čak vodili i kod dečjeg psihologa kako bi videli šta se to događa sa mnom. Posle godinu dana, shvatili su da je bolje da me ostave na miru i gledaju svoja posla jer sam sve mogla sama - rekla je Lejdi Gaga jednom prilikom.

Ali problemi su se nastavili i kada je krenula u srednju školu gde se suočavala s različitim vrstama psihičkog nasilja. U to vreme na Fejsbuku je čak napravljena i grupa "Stefani, nikada nećeš biti zvezda".

Profimedia
Lejdi Gaga

Pevačica ističe da ne voli da se vraća u prošlost. Svojevremeno je istakla da se još kao tinejdžerka susrela sa najstrašnijim oblikom psihičkog zlostavljanja, a potom se i borila sa psihičkim problemima. Činjenica je da je Gaga oduvek bila drugačija, a imala je samo nekoliko prijatelja. Muzika joj je bila ceo svet. 

- Zbog svoje različitosti, sa samo petnaest godina pala sam u duboku depresiju - ispričala je pevačica u jednom intervjuu s Oprom Vinfri kada je i otkrila i da je bila silovana s 19 godina.

Sada je na jednoj Instagram stranici isplivala Gagina fotografija iz tinejdžerskog perioda. Naime, pevačica je 2003. godine pozirala sa drugaricom, a komentari su se samo nizali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90s Classy (@90ssclassy)

 

Podsetimo, Lejdi Gaga je s nepunih 19 godina upoznala producenta Roba Fusarija kojeg je oduševila, a nedugo nakon toga, potpisala je ugovor za produkcijsku kuću Def Jam. Snimila je pesmu "Boys, boys, boys" popularnost je krenula da raste vrtoglavo, a sve ostalo je istorija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike