Didi Janković o svojoj popularnosti: Upoznala sam 50 Centa i čujem se sa Bijonsinim stilistom

05.07.2021

14:34 >> 09:19

0

Pevačica ističe da je negativni komentari ne dotiču previše, kao i da često dobija poruke od pratilaca da je najpoznatija Srpkinja na svetu

Didi Janković o svojoj popularnosti: Upoznala sam 50 Centa i čujem se sa Bijonsinim stilistom
Copyright Didi Janković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Danijela Janković, poznatija kao Didi Džej, u emisiji „Premijera – vikend  specijal” otkrila je kako je publika reagovala na njen vrtoglavi uspeh u karijeri,  da li uspeva da se izbori sa negativnim komentarima, ali i kako se snalazi u ulozi majke.

– Ljudi ranije nisu mogli da prihvate moj rad jer sam bila drugačija i gurala ka svetskom nivou, pošto se ovde svi uklapaju u jedan koncept. Ne mogu da shvate te stvari, ali kako godine prolaze, podržavaju me i ne dobijam pogrdne poruke. Zapravo nisam otkrila ni deo onoga što sam uradila u Americi, ali kad sve to izađe na videlo biće veliki bum. Ovde se pojavljuem po televizijama jer mi je dosadno. U Americi mnogo radim, a kad sam u Srbiji odmorim se. Ovde se pojavljujem čisto iz hobija, a i fanovi mi mnogo pišu, kažu da sam najpoznatija Srpkinja koja je uspela u svetu – priča Jankovićeva.

S obzirom na to da se nedavno ostvarila u ulozi majke, kaže da uživa u majčinstvu.

Dijana Janković ATAImages/Antonio Ahel

– Veoma sam pažljiva i brižna majka. Iako imam dve dadilje, uvek sam tu. Kada dođem na snimanje one je pričuvaju nakratko. Spremam joj kašice, i ona voli sve da jede. Putuje sa nama. Trudim se da izgleda kao ja, da je stilizujem. Jako mi je bitno da to bude kvalitetno za njenu kožu, a nosi sve brendove. Dobija dosta skupocenih haljinica, tako da ja retko šta i kupujem za nju.

Dijana Janković Didi Džej sa suprugom Danielom i ćerkom Dayanom ATAImages/Antonio Ahel

Didi i njen suprug su naslednici priredili malo porodično slavlje na kome nije prisustvovala njena sestra Jelena Janković, a pevačica je sada otkrila zbog čega je nije bilo.

– Dobili su poziv, ali nije mogla da ostavi svoje dete i dođe na proslavu. Uvek smo bile u odličnim odnosima, ali ja sam uvek bila žrtva medija. Sada sam kompletno ostvarena žena, jer imam i karijeru, i muža, i dete – zaključila je Didi Džej.

Mnogo se spekuliše o njenim pratiocima na Instagramu, te je mnogi prozivaju da su lažni, a evo šta ona ima da kaže na tu temu:

Antonio Ahel/ATAImages

– Mislim da imam malo folovera, za Ameriku je to ništa, trebalo bi da ih imam na desetine milona. Šeruju me mnoge zvezde u Americi, gej populacija me šeruje dosta i moj tim. Čujem se sa mnogim svetskim imenima, oni su jako druželjubivi. Upoznala sam 50 Centa, čujem se sa Bijonsinim stilistom, nisam znala da su tako prizemni.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike