Didi J nakon Kanskog festivala: Kavali hoće da sarađuje sa mnom, oduševila sam njegovog dizajnera (FOTO)

24.05.2022

14:43

0

Pevačica nam je ispričala kako je došlo do toga da ponese baš njegovu haljinu na crvenom tepihu

Didi J nakon Kanskog festivala: Kavali hoće da sarađuje sa mnom, oduševila sam njegovog dizajnera (FOTO)
Dijana Janković Rokvić - Copyright Printscreen/Instagram/didijofficial

Održan je 75. filmski festival u Kanu, a Kroazetom su, tokom proteklih nekoliko dana, prošetale mnoge zvezde. Među njima su Džulija Roberts, En Hatavej, kao i Viola Dejvis koju su mnogi zavoleli gledajući seriju "Kako se izvući sa ubistvom".

Međutim, veliku pažnju je privukla i jedna naša, "domaća", zvezda koja svoju karijeru uveliko gradi van granica naše zemlje. Dijana Janković zablistala je na crvenom tepihu ovog renomiranog filmskog festivala, a mnogi su ostali bez daha kada su ugledali našu pevačicu.

Dijana je svojom pojavom uspela da zaseni mnoge poznatije dame, a ono što su mnogi zapazili jeste haljina koju je Dijana ponela na prvoj večeri festivala. Reč je o kreaciji svetski poznatog i jednog od najcenjenijih dizajnera - Roberta Kavalija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

Duga haljina u leopard printu pevačici je stajala kao salivena, a istakla je i njenu savršenu figuru. Kako ovu haljinu nije moguće pronaći u slobodnoj prodaji na sajtu ovog poznatog brenda, mnogi su se zapitali kako je ona uopšte uspela da dođe do nje.

Pevačica objašnjava da se zbližila sa jednim od njegovih dizajnera, a upitali smo je i koliko ju je koštao ovaj glamurozni stajling.

- Puno truda i novca ulažem u svoju karijeru, a haljina je zaista bila predivna. Potrudili su se da izgledam spektakularno. Sama sam je birala jer sam htela da budem jedinstvena, nisam imala stilistu. Kavalijev dizajner je oduševljen sa mnom, pričali smo i o saradnji. Oni žele da urade haljine posebno za mene, tačnije biće to kolaboracija Kavalija sa Didi J, pošto se ja bavim i modom - rekla nam je pevačica.

Međutim, kada je reč o ciframa, nije želela puno da nam otkrije:

- Ne bih pričala o cenama haljina, ne volim da govorim o tome, ali svi znaju koliko jedna Kavali haljina košta. Ova je malo skuplja od običnih haljina, jeste paprena ali ne bih rekla koliko je tačno - kaže Dijana za 24sedam i dodaje da joj više nije potrebna finansijska podrška supruga za ovakva zadovoljstva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

Didi nam je takođe otkrila i to da u planu ima i svoju novu modnu kolekciju, ali da trenutno, zbog obaveza koje ima oko albuma i generalno svoje karijere, nema za to previše vremena.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike