Didi J o najvećem uspehu: Poklonila sam Lejdi Gagi haljinu iz moje kolekcije i majice

26.08.2022

18:11

0

Pevačica godinama unazad pokušava da izgradi inostranu, prvenstveno američku karijeru, a ona je jedna od poznatijih Srpkinja koja je prisustvovala ovogodišnjem prestižnom Kanskom festivalu

Didi J o najvećem uspehu: Poklonila sam Lejdi Gagi haljinu iz moje kolekcije i majice
Didi - Copyright Privatna arhiva/Didi J

Pevačica Dijana Rokvić, domaćoj javnosti poznatija kao Didi J imala je priliku da sarađuje sa svetksim zvezdama, a svoj najveći uspeh smatra to što je Lejdi Gaga nosila majicu i haljinu koju je ona dizajnirala. 

Didi se trudi da svoju karijeru gradi na svetskom nivou i kako kaže, nema ništa protiv koleginica koje isto kao i ona imaju uspešnu karijeru. 

Privatna arhiva/Didi Jankovic
Dijana Rokvić

 

- Ja nikada nisam imala protiv svojih koleginica, ja nisam zavidna osoba, želim sa svima da budem fer, svima želim sve najbolje - kaže Didi Džej, isitičući da ona na sebi nije radila nikakve korekcije, ali podržava sve one dame koje se ne osećaju lepo u svojoj koži.

- Na meni je sve prirodno, ako se nekome sviđam se, tako je kako je, ali podržavam da ukoliko neko želi nešto da promeni na sebi to i uradi. 

Na trenutak se osvrnula i na njenu saradnju sa svetskom zvezdom Lejdi Gagom. 

Profimedia
Lejdi Gaga

 

- Poklonila sam joj haljinu iz moje kolekcije i majice, tako da to mi je najveći uspeh u modnom svetu - kazala je Didi J za Informer.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike