Didi Janković snima rijaliti! Kaže da nema konkurenciju: Otkrila koje detalje će prikazati o životu u Srbiji i Americi

14.10.2022

10:25

5

Dijana ističe da će ovaj projekat ponuditi velikoj produkcijskoj kući

Didi Janković snima rijaliti! Kaže da nema konkurenciju: Otkrila koje detalje će prikazati o životu u Srbiji i Americi
Didi - Copyright Privatna arhiva/Didi J

Pevačica Dijana Rokvić poznatija kao Didi Džej želi javnosti da približi kako izgleda njen život, čime se bavi, i kako prosto funkcioniše, te je došla na ideju da snima svoj rijaliti, a svoj projekat, kako kaže, će ponuditi Netfliksu!

Naime, ona je pristala da je kamere prate 24 sata dnevno i obećala je javnosti da će otkriti sve poslovne i privatne tajne.

Instagram printscreen/didijofficial
Didi Džej

- Pravim velike korake, moji fanovi će biti oduševljeni kada budu saznali o čemu je reč. Projekat na kojem radim nije viđen na našim prostorima. Volela bih da se emituje na Netfliksu, nadam se da će u njemu uživati ceo svet! - rekla je Didi Džej za Informer.

Didi neretko ističe da je ostvarila veliki uspeh u inostranom svetu šoubiza, a sada je spremna da otvori vrata njene vila u Beogradu, a kamere će je pratiti i u Americi, gde takođe gradi muzičku karijeru. Deo ovog projekta će biti i njeni najbliži saradnici, kao i suprug i ćerka.

Printscreen Instagram/ didijofficial
Didi Džej

- Smatram da na Balkanu nemam nikakvu konkurenciju, jer sam ostvarila velike rezultate. Ne želim nikoga da ponižavam, ali ja sam nešto drugo. Krenula sam putem za koji je potrebno mnogo hrabrosti. Nikad nisam volela da budem kao neka druga pevačica, zato sam uspela da izgradim tako veliku karijeru - izjavila je pevačica za Alo.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike