Prvi rođendan i krštenje ćerke pevačice Didi Džej: Više sam sad uzbuđena nego kad sam se udavala!

03.07.2021

13:59 >> 14:06

0

Autor: M. Gudžulić

Dijana otkriva da nije mogla da spava, te da joj se tresu i ruke i noge - ovaj dan je, naime, dugo planirala i nema detalja o kom nije razmišljala

Prvi rođendan i krštenje ćerke pevačice Didi Džej: Više sam sad uzbuđena nego kad sam se udavala!
Dijana Janković Didi Džej sa suprugom Danielom i ćerkom Dayanom ATAImages/Antonio Ahel

Didi Džej i njen suprug Daniel Rokvić proslavili su danas prvi rođendan ćerke Dayane i obavili krštenje deteta u Crkvi Cvetog Marka. Dok su trubači svirali, pevačica nije skidala osmeh sa lica, iako je imala veliku tremu.

– Danas je Dayanin prvi rođendan i krštenje, nisam mogla da spavam, tresu mi se ruke i noge, više sam uzbuđena nego oko svoje svadbe. Planirali smo proslavu, krštenje i svaki detalj – ispričala je okupljenim medijima Dijana, koja aktivno razmišlja i o budućnosti svoje mezimice, te o tome čime bi mogla da se bavi.

Kako priznaje, nije sigurna da će joj dozvoliti da se lati mikrofona i tako krene maminim stopama.

– Ne znam da li ću joj dozvoliti da bude pevačica, to je jako teško, ali ja se neću previše mešati – ističe poznata majka, koja se brzo vratila na jednu od glavnih tema razgovora, a to je proslava devojčicinog rođendana.

Dijana Janković Didi Džej sa ćerkom Dayanom ATAImages/Antonio Ahel

– Ovo je malo slavlje za najbliže. Htela sam da to bude intimno i privatno. Godina mi je bila fenomenalna, s obzirom na to da sam gledala Dayanu kako raste – ispričala je, pa dodala kako druga beba još nije u planu.

– Planiram da osvojim ceo svet, pa da pričamo o tome. Moja ćerka će prvo pričati srpski, pa engleski. Prva reč koju je izgovorila bila je „tata” – otkrila je Didi.

Ćerki je za rođendan, inače, posvetila i emotivnu poruku na Instagramu.

Dijana Janković Didi Džej sa ćerkom Dayanom Instagram screenshot

– Srećan prvi rođendan mojoj prelepoj ćerki Dayani. Ova mi je godina najlepša, jer imam tebe. Ponosna sam što sam tvoja mama – potpisala je pevačica niz fotografija sa bebom.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti