Kanje s JK na Didi Džej: Pevačica pokazala prepisku s poznatim reperom na TikToku! (FOTO/VIDEO)

10.09.2022

16:15

2

Dijana nije krila oduševljenje, ali ni to koliko mu je zahvalna na podršci

Kanje s JK na Didi Džej: Pevačica pokazala prepisku s poznatim reperom na TikToku! (FOTO/VIDEO)
Copyright Dijana Janković ATAImages/Antonio Ahel

Posle razvoda od Kim Kardašijan, te niza drama koje su ga pratile i kojima je zajedno sa sada bivšom ženom dugo puno novinske stupce, Kanje Vest je „bacio oko" na - naše pevačice. Danima se pričalo o tome kad je bio zapratio Jelenu Karleušu na Instagramu, a sada, obrativši se Dijani Janković na TikToku, ponovo je privukao veliku pažnju posebno domaćih fanova.

Didi Džej, koja svoju karijeru gradi i u Americi, brzo mu je odgovorila i zajvalila mu se na podršci. Isto je učinila i na Instagramu, objavivši printskrin kratke prepiske koju je reper započeo ispod jednog njenog snimka.

Dijana Janković TikTok screenshot / didijofficial
 

- Čast mi je što najveće svetske zvezde prate moj rad i uspeh u svetu i šalju mi podršku i što je među njima i Kanje Vest. Volela bih da snimim duet pesmu sa njim - prokomentarisala je za „Kurir" oduševljena Didi.

Podsetimo, JK je pred jedan nastup prokomentarisala Vestov „follow", koji je ona bila i uzvratila, pa onda malo i zažalila što se sve uopšte i desilo.

Dijana Janković, Instagram screenshot / didijofficial
 

- Kanje mi je samo haos napravio po medijima i na društvenim mrežama, tako da nemam ja ništa od toga što je on mene zapratio - istakla je bila Jelena, pa na pitanje novinara da li su se možda i dopisivali odgovorila:

- E, pa, mnogo me pitaš. Htela sam da kažem da ni ne znam ko je Kanje Vest, ali to bi bilo baš glupo i bezveze. Nije mi pisao. Nemamo nikakav kontakt. Ne znam zašto me je zapratio, nikad se ništa neće desiti mimo tog praćenja. Znači, zaboravite na njega.

Takođe, bila je sigurna i da se sve, u stvari, odvilo slučajno.

- Moram da kažem da je on očigledno jedna velika svetska zvezda čim je jedan glupi „follow" napravio takav jedan haos... Iskreno, mislim da je on mene sasvim slučajno zapratio - zaključila je bila Karleuša.

Taj razgovor možete pogledati OVDE, a snimak kojim je Didi privukla Kanjeovu pažnju sledi:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike