Estrada zavijena u crno zbog Laćine smrti, a pevačica se sa njim čula pred odlazak u Izrael: Ništa nije ukazivalo na fatalan ishod!

20.12.2022

21:45

0

Brojni saradnici dele tugu sa Futom i izjavljuju saučešće

Estrada zavijena u crno zbog Laćine smrti, a pevačica se sa njim čula pred odlazak u Izrael: Ništa nije ukazivalo na fatalan ishod!
Milan Laća Radulović - Copyright Printscreen/Youtube/VIPTV SRBIJA

Nakon tragične vesti o iznenadnoj smrti sina Marine Tucaković, estrada je ostala u šoku i ne prestaje da se oprašta od talentovanog tekstopisca i autora, Milana Laće Radulovića.

Laćin nestanak prijavljen je pre tri dana u Izraelu, a njegovo telo pronađeno je juče na ulicama Tel Aviva. Radulović je planirao da se u Srbiju vrati juče, na Svetog Nikolu, međutim iznenadna smrt ga je sprečila, a njegovo telo za Srbiju biće deportovano tek u nedelju, 25. decembra.

Iako sa mnogima nije bio u dobrim odnosima, i te kako je bilo onih pevača sa kojima je Laća lepo sarađivao, a mnogi od njih se opraštaju od tekstopisca preko svojih naloga na društvenim mrežama.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milan Laća Radulović i Marina Tucaković

Među prvima su se oglasile Jelena Karleuša, Dragana Mirković, Dara Bubamara, Ceca Ražnatović i Ana Nikolić, a potom su usledila i brojna saučešća porodici i od drugih saradnika sa estrade.

Marina Tucaković je Nataši Bekvalac napisala najveće ljubavne hitove, a poznato je da je novosadska barbika na novom albumu blisko sarađivala i sa njenim sinom Laćom, od kog se sada oprostila na svom Instagramu.

- Hvala ti za sve moj divni prijatelju - napisala je Nataša.

Printscreen Instagram/ Bekvalceva
Milan Laća Radulović

Ivana Rašić, poznatija kao MC Sajsi jedna je od poslednjih koja je sarađivala sa Milanom Radulovićem Laćom. Reperka je sada priznala koliko ju je vest o Laćinoj smrti šokirala, te da tokom njihovog poslednjeg razgovora, ništa nije ukazivalo na fatalan ishod.

Ivana i Laća blisko su sarađivali na tekstovima pesama koje će biti objavljene na albumu "Alfa", pevačice Jelene Karleuše, a Sajsi se sada oglasila povodom iznenadne smrti saradnika.

- Ovo je veliki šok i gubitak, saučešće porodici. Jako sam potresena. Čuli smo se pred njegov put u Izrael, pre dve, tri nedelje. Tada ništa nije ukazivalo na ovo. Bio je fantastičan saradnik, profesionalan, strašno talentovan. Mnogo mi je žao - istakla je Sajsi MC za ''Informer''.

Antonio Ahel/ATAImages
Sajsi MC

O tome koliko su bliski Milan Laća Radulović i Željko Joksimović, nikada nisu govorili, a kantautor je sada to i potvrdio emotivnom porukom na svom Instagramu zbog smrti tekstopisca.

- Bato, ja u ovo neću da verujem - napisao je Joksimović.

Instagram printscreen/zzeljko
Laća Radulović

Pevačica Maja Nikolić je svojevremeno blisko sarađivala sa Laćinom majkom Marinom Tucaković, a na saznanje o Laćinoj smrti je reagovala burno.

- Laća je preminuo? Recite mi da se šalite?! Laća Marinin je preminuo? Ja sam šokirana! Ne mogu da verujem! Toliko mlado dete, toliko veliki umetnik... Prosto ne mogu da verujem. Sada ću pozvati Futu i kumove, sve deluje kao neslana šala. Velika tragedija! Otišla je cela familija, ja ne znam kako će Futa sve ovo da preživi. Stvarno sam u šoku, nemam reči. Ne mogu da se saberem, umirem od tuge - poručila je Maja Nikolić za ''Informer''.

Youtube printscreen / Balkan Info
Maja Nikolić

Laća je pisao numeru ''Favorito'' koja je proslavila Sanju Vučić i devojke iz grupe ''Hurricane'', a Sanja se oglasila povodom smrti tekstopisca.

- Jedna velika tuga. Kada god smo sarađivali bila je to najlepša moguća saradnja. Moje iskreno saučešće bližnjima... U šoku sam, ne mogu da verujem. Jako velika tuga, ugasio se mlad život - istakla je Sanja Vučić, prenosi ''SrbijaDanas''.

Antonio Ahel/ATAImages
Sanja Vučić

Podsetimo, Laćin život obeležili su gubitak majke i gubitak brata, koje je teško podneo, a još kao tinejdžer se odao porocima o čemu je javno govorio. 

U jednom od poslednjih intervjua, Laća je otkrio da nema volju da piše pesme za estradne umetnike, ali da je zato posvećen pisanju feljtona koji govori o njegovoj majci Marini Tucaković, koja mu je bila najbolji prijatelj, oslonac i podrška, a između ostalog je govorio o o svom odvikavanju od narkotika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike