Laća je autor velikih hitova: Sa Marinom je pisao od malih nogu, a malo ko zna da baš on stoji iza ovih pesama

20.12.2022

16:11

0

Laća je autor pesama „Autogram“, „Rane“, „Posesivna“, „Favorito“ i mnogih drugih

Laća je autor velikih hitova: Sa Marinom je pisao od malih nogu, a malo ko zna da baš on stoji iza ovih pesama
Milan Radulović Laća - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća nasledio je talenat za pisanje pesama od svoje majke, a u muzičkom stvaranju ga je prekinula iznenadna smrt. Naime, u medijima je odjeknula vest da je Laća preminuo u Izraelu, a njegov otac Aleksandar Radulović Futa je otkrio da mu je sin pronaćen mrtav u jednoj ulici u Tel Avivu

Malo je poznato da Laća svojim potpisom stoji iza mnoštva velikih hitova za koje nismo ni znali da je on njihov autor.  

Antonio Ahel/ATA Images
Milan Laća Radulović

Radulović je 2003. godine napisao numeru „Ja te volim više“ koju peva Željko Joksimović. Dalje, on je autor hita „Autogram“ Cece Ražnatović koji je napisan 2016. godine, a album nosi naziv baš po ovoj numeri.

Osim toga, Laća je svojoj majci pomagao u pisanju još od malih nogu, a učestvovao je i u stvaraju hitova Zdravka Čolića „Ajde idi“ i „Sto puta“.

Inspiraciju za svaku pesmu nalazio je u svakodnevnom životu, a o tome govori i numera Adio amore, koja nema ljubavnu konotaciju, već govori o njegovom odvikavanju od droge. 

Tekstopisac nije krio od javnosti da je imao problema s narkoticima, te da je svojevremeno bio i na odvikavanju, a upravo je u tom periodu nastala jedna od najpoznatijih pesama „Adio amorei“ koju je Laća potpisao zajedno s pokojnom majkom, Marinom Tucaković.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milan Laća Radulović

Laća je autor hitova „Rane“ koju izvodi Anastasija Ražnatović, „Favorito“ koju su izvele „Hurricane“, „Columbiana“ koju peva Elena Kitić, „Posesivna“ koju izvodi Milica Pavlović, „Ne volim te“ koju je otpevala Aleksandra Radović.

Inače, Radulović je uradio većinu pesama koje će se naći na novom albumu pevačice Jelene Karleuše koji je najavljivan nekoliko puta. U poslednjem obraćanju na Instagramu, JK je obelodanila njihovu prepisku i poruku pomirenja

Instagram printscreen/karleusastar
Jelena Karleuša se oglasila povodom Laćine smrti

 

Podsetimo, Laća je 2008. godine ostao bez brata Miloša, a 2021. bez majke Marine Tucaković. Njihov odlazak, tekstopisac je teško podneo, a u medijima je otvoreno pričao i da se godinama borio sa zavisnošću od narkotika i da je bio na odvikavanju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike