Dragana Mirković zatečena vešću o Laćinoj smrti: Nedavno smo se čuli i dogovarali o pesmama...

20.12.2022

14:00

0

Pevačica je uputila iskreno saučešće Futi

Dragana Mirković zatečena vešću o Laćinoj smrti: Nedavno smo se čuli i dogovarali o pesmama...
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U medijima je odjeknula vest da je teksopisac i sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović preminuo. Njegov otac Aleksandar Radulović Futa je otkrio da je Laća pronađen juče na ulici u Tel Avivu, a prema navodima medija, uzrok smrti je prekomerna doza nedozvoljenih supstanci.

Ovim tužnim povodom oglasila se Laćina i Marinina dugogodišnja saradnica, pevačica Dragana Mirković koju je zatekla vest o njegovoj smrti.

Printscreen/Youtube/Kurir
Milan Laća Radulović

- Dragi Laćo, nedavno smo se čuli i dogovarali o pesmama koje treba zajedno da radimo. Bio si kao i uvek pun energije, kreativnosti, života… Odbijam da verujem da toga više nema! Nisam spremna da prihvatim da je život tako surov i da se tvoj osmeh ugasio, a veliki planovi prekinuli. Leti sa anđelima, dragi Laćo, sa svojom majkom i bratom, daleko od svakog bola i zla, a meni ostaju divne uspomene na tebe jos kada si bio dete i zvao me "slatka". Za mene ćeš uvek živeti u sećanju kao onaj divni dečak koga sam imala sreću da upoznam. Moje duboko i iskreno saučešće dragom Futi - napisala je Dragana u opisu fotografije na Instagramu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike