Poslednji intervju Milana Laće Radulovića: Izlečen sam od droge i poroka, ali sada se treba izlečiti od života

20.12.2022

13:35

0

U tom intervjuu Laća je govorio o feljtonu u kom je opisivao svoj odnos sa majkom

Poslednji intervju Milana Laće Radulovića: Izlečen sam od droge i poroka, ali sada se treba izlečiti od života
Milan Laća Radulović - Copyright ATAImages/M.M.

U medijima je odjeknula vest da je iznenada život izgubio tekstopisac Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković. Njegov nestanak je prijavljen 12. decembra, a prema rečima njegovog oca, juče je njegova porodica dobila informaciju da je pronađen u jednoj ulici u Tel Avivu. Prema daljim navodima medija, uzrok smrti je unos prekomerne doze nedozvoljenih supstanci.

U jednom od poslednjih intervjua Laća je otkrio da nema volju da piše pesme za estradne umetnike, ali da je zato posvećen pisanju feljtona koji govori o njegovoj majci Marini Tucaković, koja mu je bila najbolji prijatelj, oslonac i podrška, a između ostalog je govorio o o svom odvikavanju od droge.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marina Tucaković i Milan Laća Radulović

- Meni je umrla majka, a drugima je umrla Marina Tucaković. Ne znam kakvu prazninu posle godinu dana oseća srpska estrada, ali znam kako se ja osećam kada gledam šta se dešava. Što se tiče muzike, nema inventivnosti, ništa nije drugačije poslednje dve godine - počinje Laća i dodaje:

- Osećam prazninu. Pomirio sam se s tim da je nemam, ali se pitam kako bez nje. Kada izgubiš majku, kao da si izgubio obe ruke, možda i noge, mada mislim da njih još uvek imam. Mnogo sam bio vezan za majku. Godinu dana kasnije osećam se lakše, svesnije i udarci su tuplji, ali sam zapravo bolje jedino kada nestanem i negde otputujem.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milan Laća Radulović

 

Posle smrti brata, suočio se sa gubitkom majke, a ovo je bio veliki udarac za njega. 

- Feljton koji pišem se bavi trenucima kada se Marina razbolela i vremenom posle njene smrti. Zvaće se „Klinika“ jer se na klinici svi rađamo, ali na njoj ne umiru svi. „Klinika“ je album Ane Nikolić, inače poslednji album koji je mama radila. Simbolično sam dao taj naziv jer prvo je Ana izašla sa klinike za odvikavanje, pa sam izašao ja, mama je na klinici saznala za bolest, a tamo je i umrla. Nas povezuje klinika, i ja sam izlečen od droge i poroka, ali sada se treba izlečiti od života. Kroz feljton ćete čitati o mom i Marininom odnosu i kakav je ona bila mađioničar. Brat, ja, otac, Ana Nikolić koju pominjem, bili smo njeni projekti, a ona je nama bila zadovoljna - rekao je Laća ranije za Alo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike