Šta Bekvalčeva jede pa ima manje od 60 kilograma? Režim zbog kog pevačica danima „pati" za ovim namirnicama, ali se ne žali!

04.12.2022

11:15

1

Osim posebne ishrane, Nata i redovno trenira i tako uvek savršeno izgleda

Šta Bekvalčeva jede pa ima manje od 60 kilograma? Režim zbog kog pevačica danima „pati" za ovim namirnicama, ali se ne žali!
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/M. M.

Nataša Bekvalac i dan-danas važi za jednu od naših najlepših pevačica. Svoju liniju održava kako posebnom ishranom, tako i redovnim treninzima. Bekvalčeva, prema pisanju pojedinih medija, ima manje od 60 kilograma, a ne odriče se preterano izvesnih jela koja većina dijeta „ne odobrava".

Ipak, postoje namirnice kojih se kloni ne bi li zadržala svoju savršenu figuru.

Dok su joj sve vrste mesa dozvoljene (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), kao i mlečni proizvodi sa što manje ugljenih hidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno, kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać), prenose domaći mediji pisanje „Wanteda", jaja pripremljena na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), te voda - jako bitna tokom celog dana (2,5 l dnevno)... Ne konzumira peciva, voće (osim nedeljom), krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove.

Saveti

Prvu listu, prema daljim napisima, valja koristiti prvih šest dana, dok sedmi dan treba unositi za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog. U slučaju da poželite neki desert, preporučuje se kašika meda ili integralni keks.

Posle sedmog dana, krenite od starta sa ishranom - bez ugljenih hidrata.

Reč je o planu koji efikasno topi masti, a ukoliko se, kao što to radi pevačica, kombinuje sa aktivnim treningom, može se izgubiti čak i deset kilograma za mesec dana.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike