Tea Tairović prevarila saradnike na početku karijere: Nisam birala sredstva da dođem do cilja!

11.12.2022

18:57

0

Pevačica priznala da je bila spremna na sve zarad ostvarenja svojih snova

Tea Tairović prevarila saradnike na početku karijere: Nisam birala sredstva da dođem do cilja!
Tea Tairović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tea Tairović trenutno je jedna od traženijih pevačica sa naših prostora, a mnogi je nazivaju i novom "kraljicom bakšiša". O njenom privatnom životu se ne zna mnogo, a sama je nedavno otkrila da je na početku karijere doživela teške momente koje će pamtiti do kraja života.

Naime, pre nego što se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, ona je nastupala sa jednim bendom, a sada je otkrila kako je uspela da prevari članove tog benda samo da bi nastupala sa njima.

Pre nego što je dostigla uspeh u karijeri, pevačica nije birala sredstva da dođe do svog cilja i ostvari snove, pa se poslužila obmanama i lažima.

ATAImages/ A.A.
Tea Tairović

- Ja sam počela da pevam sa jednim bendom iz Novoga Sada i lažno sam im se predstavila. Rekla sam da sam punoletna, da imam pevačkog iskustva, a bila sam maloletna i nisam imala iskustva. Nisam birala sredstva da stignem do svog cilja - rekla je pevačica.

- Imala sam samo želju da stanem na bilo kakvu binu, samo da me neko vidi i da me čuje. Bilo je to traumatično zaista. Nisam imala nikakav repertorar, nisam znala kako da komuniciram sa ljudima, ništa, a želela sam samo nastupam negde. Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam u njima - ispričala je Tea Tairović za ''Grandonline''.

24sedam
Tea Tairović

Podsetimo, Tea se nedavno našla u centru skandala kada je na jednom nemačkom aerodromu privedena prilikom čekiranja za let za Srbiju. Prema rečima njenog menadžera Nikole Bojovića Bridžisa, dogodio se propust zbog čega je pevačica imala neprijatnost na aerodromu, a zadržana je u policiji jer je prekoračila dužinu boravka u Šengenskoj zoni. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike