Milica Pavlović izrevoltirana potkačila kolege, pa samu sebe nominovala za MAC nagradu! (VIDEO)

08.12.2022

22:00

0

Pevačica smatra da kolege koje su nominovale nisu bile objektivne

Milica Pavlović izrevoltirana potkačila kolege, pa samu sebe nominovala za MAC nagradu! (VIDEO)
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/ A.A.

Music Awards Ceremony (MAC), jedinstvena manifestacija dodele muzičkih priznanja koja okuplja najveće zvezde regiona, a za čiju je organizaciju zadužen Skymusic, održaće se u "Štark" areni 26. i 27. januara naredne godine.

Zvezde koje su prethodnih godina osvajale muzička priznanja na prestižnoj dodeli muzičkih nagrada, nedavno su nominovale nove izvođače, u lajvu na zvaničnom Instagram nalogu MAC-a.

Nominovane su mnoge zvezde, međutim, Milica Pavlović je dobila iznenađujuće malo nominacija, s obzirom da je izdala album protekle godine, sa kog su se izdvojile mnoge pesme. 

Izrevoltirana pevačica se sada oglasila ovim povodom i nominovala samu sebe sa tri numere koje su se najviše izdvojile na albumu ''Posesivna bivša'', a potom i poslala jasnu poruku na svom Instagramu.

Instagram printscreen/senoritamilica
Milica Pavlović

- Kad su već kolege bile ''objektivne'' i podelile nominacije između sebe, evo i ja da budem objektivna... Ova devojka je zaslužila svaku nominaciju - napisala je Milica na svom Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAC (@music.awards.ceremony)

 

- Kao što znate MAC se vraća na velika vrata sledeće godine. Za one koji ne znaju ja sam Milica Pavlović i nominujem sada tri pesme, tri favorita sa moje strane, i sa strane publike sigurna sam. Na prvom mestu Albino i Milica Pavlović pesma ''Šećeru'', na drugom pesma ''Provereno'' i na trećem mestu ''Posesivna bivša''. Ljubi vas puno i voli, vaša Milica - rekla je Milica Pavlović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike