Pre bih kod Prije nego kod Milice na koncert! Aleksandra Mladenović šokirala o koleginicama, otkrila i koji fudbaler joj se sviđa (VIDEO)

14.12.2022

19:01

0

Pevačica je, između ostalog, otkrila da li žali zbog skupih poklona koje je davala bivšima na dar, ali i da je spremna da upozna čoveka svog života

Pre bih kod Prije nego kod Milice na koncert! Aleksandra Mladenović šokirala o koleginicama, otkrila i koji fudbaler joj se sviđa (VIDEO)
Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Pevačica Aleksandra Mladenović trenutno uživa kao solo devojka, ali ne krije da joj nedostaje partner i da spremno čeka da upozna onog pravog. O najvećim ljubavnim greškama se srami da priča, ali zato priznaje da joj se dopada jedan fudbaler. 

U intervjuu za okupljene medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam, ona je otkrila da li je nekom momku kupila Roleks sat, da li će, posle dve neuspešne veze sa pevačima, ponovo biti sa kolegom sa estrade, ali i kakvo mišljenje ima o Aleksandri Prijović i Milici Pavlović, kao i na čiji bi koncert pre otišla.

Kakve si greške pravila u ovoj godini?

- A ko nije grešan? Pravila sam greške kao i svaki normalan čovek. Vi znate šta je moja najveća greška, tako da se ne bih ponavljala (Isak Šabanović). Malo mi je neprijatno. Kakav bre ludi kamen? Kad mi Bog pošalje pravog muškarca, onda ću da se skrasim i smirim, a do tada radim na pesmama i albumu. Ljubavi trenutno nema ni na vidiku. 

24sedam/Mladen Mijatović
Aleksandra Mladenović

Šta je za tebe pravi muškarac?

- To će se znati. Kao i svaka ženska osoba i ja kažem: "Jao ovaj je pravi", a na kraju ostane samo konj. 

Da li bi ponovo stupila u vezu sa kolegom?

- To se nikad ne zna. Ako je neki muškarac pravi, ako je to to, da se poklope sve kockice, ništa drugo nije bitno. Nema toga čime se bavi, meni je bitno da je taj neko dobar čovek i da se mi razumemo. 

Pišu li ti kolege?

- Mogu slobodno da kažem da mi mnoge kolege pišu. Šalju komplimente, nisam toliko glupa da ne mogu da provalim šta hoće da kažu. Volim i mlađe i starije. Ja sam više da to bude neko mladunče. 

Da li si se pokajala što si momcima kupovala skupocene poklone?

- Nek su živi i zdravi, neka nose sve to slatko. 

Koji je najskuplji poklon koji si kupila dečku? Je l' pao neki roleks?

- Nije, to ću mužu da kupim. 

Jesi li spremna za onog pravog?

- Spremna sam za pravog muškarca. Mogu slobodno da kažem da sam se iščistila od loših ljudi i partnera. 

Dopada li ti se Dušan Vlahović?

- Dobar je, ali nije moj tip.

MN Press
Dušan Vlahović

- Da li ima neki fudbaler iz reprezentacije da je baš po tvom ukusu?

- Nije iz reprezentacije, ali ima. Nije niža liga. To mi je samo simpatija, ne čujemo se. Srećemo se na privatnim slavljima, ali ne pratimo se na Instagramu. 

Aleksandra Prijović i Milica Pavlović su najavile Arenu, kod koje koleginice bi pre otišla na koncert?

- Ja gotovim obe, više Aleksandru Prijović, jer je ona u muzici u kojoj sam i ja i svakako da ću Aleksandru otići da podržim. Što se tiče Milice, njen rad jako poštujem, otišla bih i na njen koncert, ali ako moram da biram onda je to Aleksandra, jer je bliža mojoj muzici. 

24sedam/Pavle Knežević/ATA
Aleksandra Prijović i Milia Pavlović

Da li si probala čarape Lepe Brene?

- Jesam, probala sam. Njen vozač mi je doneo. Ja sam ih među prvima isprobala. Stvarno su odlične, nosila sam ih dva, tri puta, nisu pukle. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike