Lepa Brena o navodnoj evrovizijskoj osveti: Otkrila šta se stvarno desilo na planini posle pobede pesme „Džuli"!

17.12.2022

11:20

0

Pevačica je, inače, dva puta učestvovala na „Jugoviziji" - 1983. i 1986. godine

Lepa Brena o navodnoj evrovizijskoj osveti: Otkrila šta se stvarno desilo na planini posle pobede pesme „Džuli"!
Lepa Brena - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Milan Popović, poznatiji pod umetničkim imenom Daniel, pobedio je svojevremeno i Lepu Brenu, pa sa pesmom „Džuli" otišao na „Evrosong". Tada, osvojio je četvrto mesto, a „Breninu osvetu" o kojoj više možete čitati i OVDE nikada neće zaboraviti.

Daniel Popović, YouTube/ Radio-televizija Vojvodine
 

Gostujući u jednoj emisiji, međutim, pevačica je progovorila na tu temu pa objasnila šta se u stvari bilo desilo, te kako je njen kolega to „ostavljen u nedođiji zbog pobede, na nekoliko sati".

Lepa Brena, Printscreen „Amidži šou"
 

- Pa nego, šta je mislio. Da tek tako uđe, pobedi... Ne, sad ću da ispričam šta se desilo. Mi smo tada snimali pesmu „Jugoslovenka", Daniel „Džuli", Vlado Kalember i Alen Islamović... Vlado je snimao na Svetom Stefanu, Alen je imao drugu lokaciju, a Daniel Popović, pošto je on Crnogorac, snimali su u tom regionu Crne Gore - počela je Brena u „Amidži šouu", pa nastavila:

„Bio je na vrhu planine, u sumrak"

- U to vreme nisu postojali dronovi, iznajmljivali smo helikoptere, stavili smo Daniela i naše tonce i tog trenutka kad je helikopter poleteo i kad je trebalo da pustimo zvuk, primetili smo da nemamo goriva. U tom trenutku, pilot je rekao da moramo da odemo po gorivo i mi smo otišli, napunili gorivo, a Daniel je stajao na vrhu planine i krenuo je sumrak. Nije to bilo dva, tri sata, to se helikopterom ode za 10 minuta, ali njemu je to bilo strašno. Posle smo mi, da bi bilo simpatično, u medijima pričali da smo ga ostavili. On priča i dan-danas, a ja sam posle produžila priču da ne može da pobedi tek tako, a da mu se ne osvetimo - otkrila je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike