Princ Vilijam i Kejt Midlton objavili tradicionalnu božićnu fotografiju sa decom: Princeza oduševila nesvakidašnjim stajlingom!

14.12.2022

11:48

0

Nismo navikli da je viđamo u ležernim izdanjima

Princ Vilijam i Kejt Midlton objavili tradicionalnu božićnu fotografiju sa decom: Princeza oduševila nesvakidašnjim stajlingom!
Princ Vilijam i Kejt Midlton - Copyright Profimedia

Kao i svake godine, princ Vilijam i princeza od Velsa, Kejt Midlton podelili su fotografiju svoje porodice koja će krasiti njihovu božićnu čestitku 2022. godine.

Na fotografiji vidimo princa Viliama i suprugu kako šetaju svojim imanjem Norfolk držeći se za ruke s decom, devetogodišnjim princom Džordžom, sedmogodišnjom princezom Šarlot i četvorogodišnjim princom Luisom.

Porodica je kao po običaju opuštena i nasmejana, drže se za ruke, a posebnu pažnju privukao je stajling princeze od Velsa, Ket Midlton, koju smo navikli da viđamo u formalnim izdanjima, kao što su haljine za razne prilike.

Kejt je za potrebe ove fotografije sa svojim najvoljenijima ispozirala u uskim farmerkama, beloj košulji i belim patikama, a mnogi su prokomentarisali da u ovakvom izdanju izgleda fenomenalno.

Svo petoro su nasmejani i deluju opušteno, a posebno je zanimljivo videti ih u ležernoj odeći. Princ Viliiam obukao je tamno plavu košulju i farmerice, dok su mladi prinčevi u majicama i šortsevima, a princeza Šarlot u teksas kombinezonu.

Fotografiju je već tradicionalno uslikao Met Portius, a njihova prošlogodišnja tradicionalna božićna fotografija za čestitku je, čini se, za nijansu više imala prazničnih karakteristika, za razliku od ovogodišnje na kojoj poziraju u kratkim šortsevima na lepom vremenu.

U odnosu na pre četiri godine, primećuje se znatna razlika, naročito po njihovim mališanima, Džordžu, Šarlot i Luisu, koji su tada bili jako mali.

Podsetimo, Princ Hari i Megan Markl su nedavno u svom dokumentarcu na Netfliksum otkrili brojne kontroverze iz kraljevske porodice, a Megan je ispričala kako je protekao prvi susret sa Kejt Midlton i šta ju je najviše tada iznenadilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike