Megan Markl otkrila detalje prvog susreta sa Kejt Midlton: Jedna stvar ju je posebno iznenadila!

12.12.2022

06:45

0

Nije očekivala da je porodica toliko formalna i van očiju javnosti

Megan Markl otkrila detalje prvog susreta sa Kejt Midlton: Jedna stvar ju je posebno iznenadila!
Princ Hari, Megan Markl i Kejt Midlton - Copyright Profimedia

Na Netfliks je stigao dugo iščekivani dokumentarni serijal o Megan Markl i princu Hariju. U prvim epizodama dokumentarca, vojvotkinja od Saseksa, opisala je „uznemirujući“ trenutak kada je prvi put upoznala suprugu princa Viliama, Kejt Midlton, nedugo nakon što je njena veza s Harijem postala javna.

Bivša američka glumica u dokumentarcu je istakla koliko se iznenadila „formalnošću“ kraljevske porodice i u privatnom okruženju. Priznala je kako do tada nije bila svesna formalnosti s kojom članovi kraljevske porodice provode svoje dane, a princa i princezu od Velsa dočekala je bosa i u pocepanim farmerkama.

- Oduvek sam grlitelj i nisam shvatala da je to jako uznemirujuće za mnoge Britance - rekla je Megan, govoreći o svom prvom susretu s Kejt.

Profimedia
Kejt Midlton, princ Viliam, princ Hari i Megan Markl

- Tada sam vrlo brzo počela shvatati da se formalnost koju neguju spolja preslikala i unutra - priznala je Megan rekavši kako nije očekivala da će se članovi kraljevske porodice ponašati iza zatvorenih vrata na isti način na koji se ponašaju na javnim događanjima.

U prvim epizodama dokumentarnog serijala na Netfliksu, Megan se dotakla i prvog susreta s Harijevom bakom, pokojnom kraljicom Elizabetom, priznavši kako nije imala pojma da će morati da joj se klanja kada se sretnu.

AP Photo/Peter Dejong/Profimedia
Megan Markl, kraljica Elizabeta i Kejt Midlton

Megan Markl je priznala i kako je morala paziti na baš svaki detalj jer se greške nisu opraštale, ali i zašto joj je dan nakon venčanja bio najgori.

- Moja baka bila je prvi stariji član kraljevske porodice kog je Megan upoznala. Nije imala pojma šta u trenutku susreta treba uraditi - otkrio je Hari našta je Megan dodala kako do poslednjeg trenutka nije znala da će upoznati kraljicu.

- Bili smo u autu i išli smo u kraljevsku ložu na ručak, a Hari je rekao: „Oh, moja baka će biti ovde!“ Vozili smo se i onda mi je rekao: „Znaš se pokloniti, zar ne?“, a ja sam pomislila da se šali, otkrila je Megan.

Profimedia
Megan Markl

Megan Markl je u dokumentarcu otkila i kako je upoznala princa Harija, a glavno sredstvo njihovog zbližavanja bila je društvena platforma - Instagram.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike