Za ovog muškarca je Megan Markl bila udata pre Harija: Isplivale fotografije sa njihovog venčanja, o njemu nikad ne priča! (FOTO)

12.12.2022

19:57

0

Prvo venčanje nekadašnje glumice nije bilo ni približno glamurozno kao kada se udavala za princa

Za ovog muškarca je Megan Markl bila udata pre Harija: Isplivale fotografije sa njihovog venčanja, o njemu nikad ne priča! (FOTO)
Princ Hari i Megan Markl na njihovom venčanju - Copyright Profimedia

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl ovih dana su tema svetskih medija zbog dokumentarca koji je objavljen na Netfliksu

Oni su u samo nekoliko epizoda, u kojima su pričali o svom životu u britanskoj kraljevskoj porodici, uspeli ponovo da podignu prašinu, iako stalno ističu da žele da žive "mirnim životom".

Između ostalog, prikazane su i fotografije sa njihovog venčanja, a mnogi ne znaju da je Megan pre princa Harija bila udata. Sada su isplivale i fotografije sa njenog prvog venčanja!

Ko je bivši muž Megan Markl

Megan je godinama bila u vezi sa američkim producentom Trevorom Engelsonom. Tačnije, oni su se zabavljali sedam godina pre nego što su vezu krunisali brakom 2011. godine. 

Venčali su se na plaži na Jamajci, a sudeći po fotografijama koje su isplivale u javnost, venčanje im nije bilo ni približno glamurozno kao ono kada se nekadašnja glumica udavala za princa iz britanske kraljevske porodice.

Razvod je brzo usledio

Posle samo dve godine braka, Megan i Trevor su se razveli zbog, kako su naveli, "nepremostivih razlika". Navodno je krahu doprinela i fizička razdvojenost, s obzirom na to da se Megan preselila u Toronto da bi snimala seriju, a Trevor ostao da živi u njihovom domu u Los Anđelesu. 

O svemu može, ali o njemu ne

Zanimljivo je da Megan vrlo rado ismeva tradiciju i običaje kraljevske porodice, iznosi privatne detalje o njima, ali o bivšem mužu ne želi nikako da priča.

Njen prijatelj je jednom prilikom otkrio da je ona u ovom braku bila veoma obazriva, pa je čak potpisala i nešto što se zove "ugovor u trudnoći", gde bi svoje buduće dete osigurala i od rođenja mu obezbedila luksuzan život.

Profimedia
Megan Markl

No, zanimljivo je i da nije želela da ostane trudna, zbog posledica koje bi to imalo po njeno telo, jer su joj u tom trenutku poslovni angažmani bili prioritet. Od Trevora je tražila da joj obezbedi nutricionistu i ličnog trenera, koji bi se pozabavio njenim izgledom.

Gde je Trevor sada?

Trevor Engelson je oženjen nutricionistkinjom Trejsi Karlend, inače ćerkom bankara multimilionera. Zanimljivo je da ju je zaprosio samo dve nedelje nakon venčanja Megan i Hari, iako su se tada zabavljali samo sedam meseci.

Profimedia
Bivši muž Megan Markl sa novom suprugom

Postojale su glasine da bi Trevor mogao u knjizi da iznese sve detalje o Marklovoj, barem to kakva je bila u vreme njihovog braka. Međutim, to još uvek nije potvrđeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike