Kejt Midlton i princ Vilijam odećom šalju snažne poruke tokom posete Americi (FOTO)

02.12.2022

17:43

0

Autor: Z. A.

Oni su najmoćniji savremeni par

Kejt Midlton i princ Vilijam odećom šalju snažne poruke tokom posete Americi (FOTO)
Copyright Profimedia

Za trodnevnu posetu Americi princ i princeza od Velsa pomno su spakovali kofere. Stajlinzima koje serviraju tokom svog prvog odlaska u SAD nakon osam godina šalju jasnu poruku kako su kako poslovno tako i privatno savršeno, harmonično usklađeni.

Nema sumnje, budući britanski kralj i kraljica jedan su od najmoćnijih parova.

Na samom početku trodnevne posete Americi nakon osam godina, Kejt i Vilijam pažnju su obezbedili i modno usklađenim izdanjima čim su stigli na bostonski aerodrom "Logan" komercijalnim letom "British Airwaysa".

Profimedia
Kejt i Vilijam

Princ i princeza od Velsa ove srede stigli su u na aerodrom Logan noseći usklađena crna odela. Kraljevski par u Boston je stigao zbog nagrade "Earthshot" za ekološke inovatore, koju dodeljuje Kraljevska fondacija.
Ovo je njihovo prvo putovanje u SAD u osam godina, ali i prvo međunarodno putovanje od smrti kraljice Elizabete II.

Profimedia
 

Verovatno očekujući pomnu pažnju koju će njihova poseta izazvati, Vilijam i Kejt u Boston su stigli u oštroj, ali prigušenoj poslovnoj odeći. Princeza od Valsa obukla je uski blejzer s dodatkom jastučićima za ramena preko rolke s ovratnikom i pantalonama koje su sezale do gležnjeva. S druge strane princ Vilijam nosio je tamno odelo u kombinaciji s plavom kravatom. Njihovu odluku o nošenju gotovo identičnih kombinacija, modna biblija Vogue vidi kao slanje poruke jedinstva i snage.

 

 

Njihova poseta Americi isplanirana je do poslednjeg detalja, a kulminirao je dodelom nagrada Earthshot na kojoj se britanska miljenica pojavila u prigodnom, šumski zelenom izdanju s laskavom haljinom brenda Burberry u znaku klasičnog uzorka tartana.

Profimedia
 

Za svoj drugi dan u Bostonu Kejt je posegla za još jednim sjajnim i moćnim, a opet tako ženstvenim odelom, ovog puta u boji vina.

Profimedia
Kejt i Vilijam

Klasičan, malo duži sako sjajno se slagao s pantalonama širokih nogavica, a Kejt je stajling upotpunila „Winser London“ košuljom u nežno ružičastoj boji s mašnom oko vratea, „Gianvito Rossi“ salonkama, takođe u boji burgundI I malom „Chanel“ torbicom koja je mnogima odmah zapela za oko.

Vilijam ju je stilom sledio u korak pa je tako klasično sivo odelo osvežio puloverom identične tamnocrvene nijanse ispod kojeg se videla klasična bela košulja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike