Ovako je princ Hari rasplakao Kejt Midlton na venčanju: Vilijam mu nije ostao dužan

11.10.2022

13:25

0

Autor: Marija Mitić

Autorka britanske kraljevske porodice, Kejti Nikol, prisetila se i dala uvid u ovo posebno večeri u njihovoj porodici

Ovako je princ Hari rasplakao Kejt Midlton na venčanju: Vilijam mu nije ostao dužan
Kejt Midlton - Copyright Kejt Midlton, Profimedia

Autorka britanske kraljevske porodice, Kejti Nikol, prisetila se i dala uvid posebne večeri u njihovoj porodici - venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton, u svojoj biografiji "Harry: Life, Loss, and Love".

U svojoj knjizi spisateljica se osvrnula i na govor princa Harija koji se tokom večeri latio mikrofona, a definisala ga je kao "nežno, toplo i smešno i duboko je dirnulo Vilijama."

 - Govor je bio začinjen Harijevim klasičnim smislom za humor, a on je odbrusio svom bratu: 'Vilijam nije imao romantičnu kost u telu pre nego što je upoznao Kejt, pa sam znao da je ozbiljno kad je Vilijam iznenada počeo da guguče u slušalicu dok je pričao s Kejt'. Poznat po svojoj mimici, Hari je tada oponašao svog brata nazivajući Kejt 'Babykins', što je izazvalo veliki smeh gostiju - piše Kejti.

 - Kada je rekao da mu je desetogodišnja romansa para bila inspiracija, Čelsi (bivša devojka princa Harija) se sramežljivo nasmešila, dok je Kejt pustila suzu.

Profimedia
Princ Hari

Vojvoda je navodno ispričao i "prljave i bezobrazne" viceve i šale tokom večernjeg prijema u Frogmor Hausu, a navodno je Hari i pao s merdevina dok je pokušavao da promeni sijalicu uoči venčanja, pa je Vilijam privezao merdevine za zadnji deo auta mladenaca.

Podsećanja radi, na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton prisustvovalo je 600 zvanica na prijemu za ručak u Bakingemskoj palati. Domaćin je bila kraljica, koja je odigrala veliku ulogu u organizaciji, uključujući i hranu.

Na svadbenoj večeri ipak je bilo samo 300 najbližih i najdražih zvanica mladenaca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike