Princeza u crvenom: Kejt Midlton u glamuroznoj haljini potvrdila da je ikona stila 2022. (FOTO)

08.12.2022

15:16

0

Autor: Z. A.

Omiljena članica kraljevske porodice ne pravi stilske greške

Princeza u crvenom: Kejt Midlton u glamuroznoj haljini potvrdila da je ikona stila 2022. (FOTO)
Kejt Midlton, princeza od Velsa - Copyright Profimedia

Čini se da ova dama ne spava i da čak i tu neaktivnost obavlja stilizovana.

Kada je reč o modnim kombinacijama, Kejt Midlton (40) ne zna za greške, pa ceo svet iz dana u dan prati šta oblači, a pre neki dan nas je zadivila još jednim stajlingom za koji je dobila mnogo pohvala.

Samo nekoliko sati pre nego što će princ Hari i Megan Markl dobiti nagradu za antirasizam u Njujorku, Kejt je bila na godišnjem prijemu diplomatskog kora u Bakingemskoj palati u društvu supruga, princa Vilijama, kralja Čarlsa III i kraljice supruge Kamile.

Kao i uvek, bila je među najzapaženijim zvanicama u glamuroznoj haljini u grimizno crvenoj nijansi, kreaciji jedne od njenih najomiljenijih dizajnerki Dženi Pekam.

Haljina koja prati figuru ukrašena je cvetnim ukrasima po celoj površini savršeno je naglasila zavidnu liniju princeze od Velsa.

Profimedia
Kejt Midlton, princeza od Velsa

Stajling kojem je nemoguće pronaći manu Kejt je zaokružila kraljičinim dijamantskim naušnicama i omiljenom tjarom princeze Margaret „Lotus Flower“.

Raskošnu kreaciju, dostojnu buduće britanske kraljice, upotpunila svojim prepoznatljivim uvojcima i decentnim mejkapom.

 

 

Tjara izrađena od dijamanata u lepezastim motivima s lebdećim dijamantnim lukovima pripadala je princezi Margaret, a Kate ju je nosila i na diplomatskom prijemu u palati 2013. i na svom prvom državnom banketu u Velikoj Britaniji 2015. tokom kineske državne posete.

Inače, prekjuče su princ Vilijam i Kejt Midlton svoje brojne fanove oduševili i s nekoliko divnih crno-belih fotografija koje su objavili na Instagramu.

Podelili su divne prizore s nedavnog putovanja u Boston, a Kejt je i na tim fotografijama izgledala poput filmske dive u senzacionalnoj haljini spuštenih ramena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike