Brat Kejt Midlton uvredio kraljevsku porodicu? Nije mu prvi put da pravi probleme, a ovim potezom je mnoge naljutio

01.11.2022

12:41

0

Smatraju ga "crnom ovcom" u familiji

Brat Kejt Midlton uvredio kraljevsku porodicu? Nije mu prvi put da pravi probleme, a ovim potezom je mnoge naljutio
Kejt Midlton - Copyright Profimedia

Džejms Midlton, mlađi brat princeze od Velsa, postao je poznat javnosti kada se njegova sestra udala za princa Vilijama. Iako je član inače uzorne porodice, Džejmsa odavno smatraju "crnom ovcom", pa često ima poteze koji se ne dopadaju mnogima.

On se bavi uzgojem pasa, pa je tako pokazao da je njegova porodica uvećana za još jednog zlatnog retrivera, kojoj je dao ime Isla. I tu ništa ne bi bilo čudno da se praunuka kraljice Elizabete ne zove tako!

Naime, unuka princeze Ane i ćerka Pitera Filipsa zove se Isla Filips, a kako se navodi, Bakingemskoj palati nije pravo što se Džejms hvali da je baš to ime dao svom psu. 

Profimedia
Princeza Kejt

No, kako on nije član kraljevske porodice, već samo srodnik jednog od njih, za njega ne važe nikakva pravila.

Inače, ovo nije prvi put da je Džejms završio na stubu srama zbog svojih poteza. On slovi za ekscentrika sklonog lošim poslovnim potezima. Više godina zaredom beleži gubitke u svojoj firmi "Nice Group London Limited", koju je osnovao 2011. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Reč je o firmi koja se bavi izradom torti i kolača, ali nikako ne uspeva da ostvari profit. Neprestano je u minusu, a duguje i kredite bankama, zbog čega se u jednom trenutku našao na ivici bankrota, a navodno ga je iz škripca spasila sestra Pipa.

Džejms je u braku od prošle godine, a oženio se u najvećoj tajnosti s dugogodišnjom devojkom Alizee Tevenet na intimnoj ceremoniji u Francuskoj, a britanski mediji odmah su počeli da se raspituju ko je lepotica koja je osvojila njegovo srce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Ona ima 33 godine i već neko vreme živi i radi u Londonu, gde je postala i direktorka jedne tehnološke kompanije. Ćerka je penzionisanog diplomate Džina-Gabrijela Teveneta, a bliska je s oba roditelja. Upravo njen otac je nedavno ponosno medijima rekao kako je njegova ćerka jako srećna sa svojim dečkom, o kojem ima samo reči hvale.

Svoju vezu su godinu dana uspevali da sakriju od javnosti, a prvi put su se u javnosti zajedno pojavili na venčanju Ledi Gabrijele Vindsor i Tomasa Kingstona 2019. O privatnim detaljima i dalje mudro ćute, a javnost o njihovoj vezi saznaje sve tek "na kašičicu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Alizee Tevenet inače je u Briselu završila studije ekonomije i računovodstva, nakon čega je u Londonu magistrirala investicije i finansije. 

Odrasla je u Francuskoj, ali zbog prirode posla svog oca često se s porodicom selila, a živela je u svim krajevima sveta - od Čilea do Indonezije. Tečno priča engleski i španski, a obožava jedrenje i gaji ljubav prema psima, baš poput svog supruga Džejmsa.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike