Skandal je neizbežan? Odbačene molbe princa Vilijama: Zloglasni Dajanin intervju će biti prikazan (FOTO/VIDEO)

02.11.2022

11:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Peta sezona serije „Kruna“ biće brutalnija od očekivanog

Skandal je neizbežan? Odbačene molbe princa Vilijama: Zloglasni Dajanin intervju će biti prikazan (FOTO/VIDEO)
princeza Dajana i princ Vilijam - Copyright Profimedia

Peta sezona serije „Kruna“ na Netfliksu počinje da se emituje 9. novembra. Gledaoci širom sveta s nestrpljenjem očekuju novu sezonu o kojoj se mesecima unazad priča i koja je već na udaru kritika, jer bi trebalo da budu prikazani poslednji dani pre tragične pogibije princeze Dajane u Parizu.

Profimedia
 

Daily Mail piše, a prenosi index.hr, da će ova sezona biti brutalnija od očekivanog i da nisu prihvaćene molbe princa Vilijama da se iz serije izostave njemu posebno osetljivi delovi.

Uprkos njegovim molbama, Netfliks će u novim epizodama prikazati scene zloglasnog intervjua koji je princeza Dajana dala novinaru Martinu Baširu, tada najvećoj zvezdi BBC-jeve emisije „Panorama“. Tada je rekla da je u njenom braku sa Čarlsom bilo troje ljudi, pritom misleći na njegov odnos sa Kamilom Parker Bouls.

Profimedia
 

Prošle godine princ Vilijam je tražio da intervju sa Baširom, koji je dobijen na prevaru, više nikada ne sme da izađe u javnost. Izvori su tada jasno dali do znanja da se to odnosi i na serije i filmove.

Prikaz članova kraljevske porodice je nemilosrdan

Kritičari Daily Mail-a ističu da su tvorci „Krune“ otišli predaleko i da serija sadrži precizne rekonstrukcije najprivatnijih razgovora, da je prikaz starijih članova kraljevske porodice izuzetno nemilosrdan, a da su neke scene na ivici klevete.

Profimedia
 

Prikazaće se Vilijam koji gleda majčin intervju, a Čarls psuje i besni nakon dela u kojem je Dajana izrazila sumnju u njegove sposobnosti kao budućeg kralja. Čarls je, navodno, prikazan kao "lukav, nestrpljiv i nesvestan svoje očajničke želje da postane kralj", piše britanski medij.

Detaljno će se prikazati i razgovori Čarlsa i Kamile, ali i fiktivne svađe oko budućnosti monarhije, kao i Dajanina romansa s Hasnatom Kanom, uglednim kardiohirurgom.

Profimedia
 

Netfliks je, inače, uporno odbijao da na špicu stavi da je "svaka sličnost slučajna" tvrdeći tako da se radi o fikciji. Na kraju su popustili pa su na poslednji trejler stavili upozorenje da se radi o "dramatizaciji inspirisanoj stvarnim događajima".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike