Prevarant opet prodaje maglu: Zelenović ojadio Šabac za pet miliona evra, a sada je smislio novu mahinaciju (VIDEO)

20.11.2023

12:11

0

Nebojša Zelenović je ojadio budžet grada Šapca za 5 miliona evra. Mahinacije preko sportskih udruženja su mu uža specijalnost

Prevarant opet prodaje maglu: Zelenović ojadio Šabac za pet miliona evra, a sada je smislio novu mahinaciju (VIDEO)
Nebojša Zelenović - Copyright Privatna arhiva

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Miloš Terzić,  oštro je odgovorio na brutalne laži i manipulacije  Nebojše Zelenovića na platformi "X".

 Zelenović je, povodom posete Šapcu objavio video uz sraman komentar komentar. 

- Obični građani su zaboravljeni, osećaju se nesigurno i uplašeno, a svakodnevna neizvesnost im stalno nameće razmišljanje o odlasku iz svojih mesta. Okupili smo se da zajedno promenimo režim i građanima omogućimo normalan život - rekao je, član Đilasove NATO koalicije  u videu. 

 

 

Na ovu smejuriju od objave je reagovao Miloš Terzić, koji je izneo dobro poznatu istinu da je Đilasov  Zelenović ojadio budžet Šapca i za 5 miliona evra.

- Neobični građanin Nebojša Zelenović je ojadio budžet grada Šapca za 5 miliona evra. Mahinacije preko sportskih udruženja su mu uža specijalnost. Pre svega jedan od najodgovornijih uz Dušana Petrovića za onu sramnu reformu pravosuđa. Dakle, jasno je da je on jedan običan prevarant - napisao je Terzić. 

 

 

Iz ovoga bi se dalo zaključiti da je Zelenović, osim što je manipulator i političar niskog kalibra, još po zanimanju i lopov?! Zapitali bismo se, ako je uspeo da u Šapcu izvuče na razne marifetluke pet miliona evra, koliko bi tek ojadio republički budžet kada bi se Đilasovci dokopali vlasti nakon 17. decembra. Verujemo da građani Srbije neće dozvoliti povratak žutih lopova na vlast, jer smo se i od prethodne žute epohe jedva oporavili.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike