Tadić demaskirao Aleksića: Ovako je trstenički tajkun potkupljivao ljude poslaničkim mestima (VIDEO)

17.11.2023

14:26

0

Tadić je otkrio da je Aleksić u toku pregovora oko ulaska SDS u koaliciju "Srbija protiv nasilja", pregovarao o potkupljivanju funkcionera poslaničkim mestima

Tadić demaskirao Aleksića: Ovako je trstenički tajkun potkupljivao ljude poslaničkim mestima (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Tanjug

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić, koji će, ukoliko uspeju da prikupe dovoljan broj potpisa,  na izborima 17. decembra nastupiti u čudnoj koaliciji sa Sašom Radulovićem ponovo je udario na Miroslava Aleksića, Đilasovog potrčka koji je  jedan od nosilaca tajkunske NATO liste "Srbija protiv nasilja".

Gostujući na kanalu Juronjuz Srbija kod Minje Miletić, Tadić je otkrio da je Aleksić u toku pregovora oko ulaska SDS u NATO koaliciju "Srbija protiv nasilja", pregovarao o potkupljivanju funkcionera poslaničkim mestima. 

- Moja obaveza je da kažem i tešku reč kako bi spoznali šta se ne sme raditi u politici! - rekao je Tadić, a voditeljka je reagovala logičnim  pitanjem - kako onda građani da glasaju za takvu opoziciju. 

 

 

Tadić je u istoj emisiji udario i na tajkuna Đilasa, otkrivši da je tajkun pokušao da mu zabrani da govori.

- Pokušao sam da im objasnim da je zabrana javne reči povezana sa najmonstruoznijim totalitarnim režimima u svetu - rekao je Tadić i nastavio:

- I uvek totalitarnost nastupa preko zabrane javne reči. To je bio uslov koji je postavio lider koalicije "Srbija protiv nasilja", koji očigledno ne zna da se to nikad ne može uspostaviti – rekao je Boris Tadić. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike