Jezive pretnje Zelenovića u tajkunskom glasilu: Obećao progon neistomišljenika kad on dođe na vlast! (FOTO)

15.11.2023

14:10

0

Sve je to samo pedeset nijansi žute. Verujemo da će im građani Srbije 17. decembra poslati jasan odgovor

Jezive pretnje Zelenovića u tajkunskom glasilu: Obećao progon neistomišljenika kad on dođe na vlast! (FOTO)
Zelenović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

 Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović, dao je intervju za tajkunski tabloid Danas. Pošto se sličan sličnom raduje, tako se i redakcija Danas-a obradovala jednom od lidera koalicije Srbija protiv nasilja. I jedni i drugi su se (pro)našli u prljavoj kampanji protiv Aleksandra Vučića i njegove porodice,  

Mnogo toga što je Zelenović ispričao Đilas-Šolak glasilu su toliko puta prežvakane priče i laži, jer Zelenović očigledno misli da građani Srbije imaju pamćenje čovečije ribice. No, u celom tom kolopletu Zelenovićevih tragikomičnih opaski, izdvojili bismo dve kao bitne, jer su veoma znakovite.  

Đilasov pulen bi i sa desnicom, samo da sruši Vučića

Zelenović je ostavio prostora za saradnju sa desnicom u rušenju aktuelne vlasti, čime je samo potvrdio da je glas za opozicione lažne desničare jednako glas za Đilasa.  Novinasrka Danas-a postavila mu je sledeće pitanje: 

Printscreen
 

- Istraživanja vam daju najveće šanse u Beogradu , gde biste mogli zajedno sa desnicom da smenite aktuelnu vlast. Ko bi od desnice bio najprihvatljiviji za saradnju. Dveri i Zavetnici već su se izjasnili da su protiv sadašnje i bivše vlasti? - a odgovor Zelenovića je bio sledeći: 

- Oslobađanje Beograda od nasilja je samo deo zadatka društva na ovim izborima. Beograd bez nasilja nam je pred vratima. Samo je potrebno da 17. decembra svi izađemo na glasanje. Svi, do poslednjeg borca/borkinje protiv nasilja - rekao je žuti Nebojša Zelenović i dodao:

- Pozivamo građane da glasaju za Srbiju protiv nasilja, zato što ovo nije prosto političko izjašnjavanje, već je ovo velika borba za normalan život. A ko smatra da sa Šešeljem i listom na kojoj se on nalazi može bilo šta normalno da bude činjeno, neka se sa njima združuje - kaže Zelenović, čime je faktički potvrdio da je spreman sa svakim u koaliciju samo zarad rušenja trenutne vlasti i nije odbacio saradnju sa tzv. desničarima nakon izbora.  

Hoće da zavedu teror - pretnja šestim oktobrom

To da bi se Zelenović i sa crnim đavolom udružio da sruši Aleksandra Vučića, smo nekako i znali, a znali smo i sledeću stvar koju je napomenuo, a tiče se njihovih namera koje su daleko opasnije od toga što bi se svi oni ujedinili u rušenju Vučića. A tiče se pretnje nasiljem i progonom političkih neristomišljenika. Zelenović je ovaj put zapretio šestim oktobrom, za koji je rekao da ovaj put neće izostati! 

Printscreen
 

Evo šta je rekao šabački hazjajin Zelenović: 

- Obećali smo borbu protiv nasilja i da ćemo iskoreniti korupciju i rast cena. Znamo da su to stvari koje uništavaju naše društvo i garantujem Vam da nećemo pogazili takvo obećanje dato građanima. Ovoga puta neće izostati 6. oktobar

Svi znamo da po logici stvari pre svakog šestog oktobra, mora prvo doći i peti, tako da je ovim Zelenović pripretio novim petim oktobrom i nasilnim prevratom. A taj čuveni šesti oktobar, koji predstavlja vlažne snove za sve autošoviniste i dosmanlije u Srbiji, znači da ako bi opet prošao peti oktobar i ako bi žuta hobotnica opet došla na vlast, ovaj put bi se razračunali sa političkim protivnikcima po modelu prekih sudova.

Isto onako kako su se petog oktobra obračunali sa Dragoljubom Milanovićem ispred RTS -a ili u akciji Sablja kada su pohapsili preko 12 hiljada ljudi, većinom potpuno nevinih, zbog čega država i dan-danas plaća milionske odštete. 

Pedeset nijansi žute bi opet da (za)jaše Srbiju

A ko je zapravo ovaj čovek koji preti novim šestim, a samim tim i petim oktobrom? Osim što je to čovek koji smatra da je Srbija izvršila genocid u Srebrenici,  to je i najbolji učenik notornog Dušana Petrovića i čovek koji je vladao Šapcem na katastrofalan način, koji je imao prilike da se pokaže za vreme vršenja lokalne vlasti koliko (ne) vredi. Sve je to isto žuto preduzeće, ma koliko ptua menjali nazive stranaka i formirali nove. 

 Sve je to samo pedeset nijansi žute. Verujemo da će im građani Srbije 17. decembra poslati jasan odgovor , a to je - nikada više ni peti, a ni šesti oktobar u Srbiji neće proći! 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike