Viktorija Bekam otkriva tajnu očuvanja vitke linije: Svakog jutra konzumira jabukovo sirće i sprovodi još tri ključna koraka

20.02.2024

06:54

0

Autor: K. B.

Viktorija Bekam započinje i završava svoj dan sa napicima koji su ključni za njeno zdravlje i održavanje vitke figure

Viktorija Bekam otkriva tajnu očuvanja vitke linije: Svakog jutra konzumira jabukovo sirće i sprovodi još tri ključna koraka
Copyright Profimedia

Ona se pridržava četiri ključna koraka kako bi očuvala svoju lepotu i dobrobit. Prvo šta uradi ujutru jeste da popije razblaženo jabukovo sirće, što joj pomaže u regulisanju šećera u krvi, poboljšanju varenja i jačanju imuniteta. Nakon toga, konzumira zeleni smuti pun antioksidanasa, vlakana, vitamina i minerala, napravljen od raznog povrća i dodataka poput đumbira i limuna.

Profimedia
 

Fizička aktivnost je ključna

Viktorija se takođe posvećuje vežbanju pet puta nedeljno uz pomoć ličnog trenera, fokusirajući se na izdržljivost i kardiovaskularne vežbe, dok za one koji ne mogu pratiti ovaj režim preporučuje vežbanje tri puta nedeljno i hodanje 12.000 koraka ostalim danima.

Njen dan završava napitkom od đumbira, limuna, crnog bibera i kurkume, koji joj daje energiju i pomaže u zaštiti od prehlada i bolesti.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike