Nina je dva puta bila u komi i na respiratoru: Misici dijagnostikovana teška bolest, vodi ozbiljnu bitku za zdravlje! (FOTO/VIDEO)

18.01.2023

09:39

0

Autor: Z.A.S.

Zbog bolesti joj je ukinuta vozačka dozvola, a izgubila je i neke poslove o kojima je sanjala

Nina je dva puta bila u komi i na respiratoru: Misici dijagnostikovana teška bolest, vodi ozbiljnu bitku za zdravlje! (FOTO/VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube/CROPIX

Mlada manekenka Nina Bojanović već šest meseci vodi borbu sa epilepsijom koja joj je u potpunosti promenila život. Ova devojka je pobedila na izboru mis supernešnal Hrvatske, 2020. godine, a onda su počeli zdravstveni problemi.

Printscreen/Youtube/PrigorskiHr Tv
 

Nina je odlučila da o njima javno govori. Njoj je pre šest meseci dijagnostikovana epilepsija, pa zbog toga većinu vremena provodi u bolnici. U komi je bila dva puta i isto toliko puta na respiratoru, a sve da ne bi dobila srčani ili moždani udar.

- Teško mi je, trenutno se loše nosim sa time, jer je to nešto novo za mene. Pokušavam da se podignem na noge psihički, a i fizički, uz pomoć porodice i doktora - ispričala je Nina za "Glas Podravine".

Napadi su sve češći i dugo traju, doktori nemaju odgovore

- Epilepsija me je uništila na dosta područja u životu. Ne mogu da izađem napolje kao svaka moja vršnjakinja, vozačka mi je ukinuta, kao i neki poslovi o kojima sam sanjala. Od vremena provedenog u zatvorenom, u bolnici, imam strah da izađem napolje, jer me uhvati napad panike ili anksioznost - ispričala je bivša misica i dodala:

- Shvatila sam da lepota i novac ne znače ništa, jer ništa nije važnije od zdravlja i porodice. Bavila sam modelingom, pa postala i mis supernešnal Hrvatske, ali iskreno ću reći da mi taj izbor i nije bio potreban.

Nina je titulu misice osvojila sa navršenih 18 godina, a danas, sa svega 20 godina, vodi ozbiljnu bitku za zdravlje, pa i život.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike