S grudima na izvolte i šlicom do gaća, mlada sela ispred popa i podelila region: Jedni je pljuju, drugi hvale (VIDEO)

06.06.2024

16:32

0

Autor: V. I.

Venčanje iz snova za atraktivnu Novosađanku nije išlo kako je planirala

S grudima na izvolte i šlicom do gaća, mlada sela ispred popa i podelila region: Jedni je pljuju, drugi hvale (VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok

Venčanje je dan o kojem devojke sanjaju još od malih nogu. Godinama maštaju o svojoj idealnoj venčanici, isplaniran je svaki detalj od crkve, muzike, do torte i bidermajera. Ipak, koliko god planirali, neke stvari mogu krenuti po zlu.

Neočekivani problemi atraktivne Novosađanke

Nađa Mitov, popularni fitnes trener iz Novog Sada, poznata po svojim videima o zdravom životu na Instagramu, nedavno je stala na "ludi kamen" i o tome snimila viralni video koji na TikToku ima 1,4 miliona pregleda. Nađa je svedok da, bez obzira na detaljne planove, venčanje može doneti nepredviđene izazove. Dan pre venčanja, doživela je noćnu moru svake mlade.

Iscrpljenost pred venčanje

Organizujući celo venčanje sama, Nađa je zbog posvećenosti poslu i stresa uoči venčanja doživela ozbiljne zdravstvene probleme. U obraćanju pratiocima, otkrila je šta se dogodilo:

"Jela sam jagode, ali ih nisam oprala u sodi bikarboni. Legla sam oko pola 12 da spavam i bila mi je muka, nisam mogla da spavam. Ustala sam u pola dva i ispovraćala se. Mislila sam da će mi biti bolje, ali sam povraćala na svakih pet minuta do pet ujutru. Primila sam infuziju i otišla na frizuru i šminku. Sve je bilo savršeno osim mene koja sam se osećala očajno, a onda sam morala da krenem na crkveno venčanje," ispričala je Nađa.

 

@mitovna Koja je verovatnoća da vam bude loš veče pre venčanja?😏 #epacaoljudi #viralno #srbija #pravoslavlje❤️☦️🇷🇸❤️ #balkan #vencanica #svadba @VIKKI’S GIRLS ♬ Take Me To Church - Hozier

 

Negativni komentari i podrška iz celog regiona

Iscrpljena mlada je morala da sedne tokom crkvenog venčanja jer nije imala snage da stoji. Zanimljivo je da izgleda nije samo njoj bilo loše, pa je tokom ceremonije iza nje na stolicu zasela i kuma, očigledno isrcpljena zbog napornih priprema. Mlada je objavila video s venčanja na društvenim mrežama, ne sluteći lavinu negativnih komentara.

Mnogi su je osudili zbog "izazovne" venčanice u crkvi, sedenja i prekrštanja nogu:

  • "Treba da te bude sramota."
  • "Je l' se tako ide pred popa?"
  • "Polugola se pokazuje svešteniku, gostima, familiji... nema stida?!",
  • "Važno noge da pokazuješ u crkvi, sramota, fuj!"
  • "Nekad se đavo nije osećao dobro u crkvi"... samo  su neki od negativnih komenara.

Ipak, u moru kritika bilo je i onih koji su prepoznali da je mladi bilo loše i savetovali su joj da se ne obazire na negativne komentare: "Sretno tigrice bengalska, vrh si", "Venčanica je top", "Prelepa si",  "Bomba si".. bodrili su je njeni pratioci kojima se dopalo njeno ponašanje u svetinji i izgled.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike