Istinska ljubaznost postoji: Mladić ostvario starici (88) životnu želju prepustivši joj mesto u prvoj klasi (FOTO)

30.01.2024

16:19

0

Autor: K. O.

Dirljivu priču podelila je stjuardesa

Istinska ljubaznost postoji: Mladić ostvario starici (88) životnu želju prepustivši joj mesto u prvoj klasi (FOTO)
Copyright Freepik

Život nekad zaista ume da bude neverovatan i sve to zahvaljujući ljubaznim i dragim ljudima koje srećemo na životnom putu.

Jedna 88-godišnja starica nije ni slutila šta je čeka kada je započela razgovor sa mladićem po imenu Džek. 

Vajolet, penzionisana medicinska sestra, nije znala da Džek i njegova porodica sede u prvoj klasi. Ono što je Džek uradio po ukrcavanju u avion pobralo je pohvale širom sveta. Kada je Vajolet ušla u avion, stjuardesa ju je obavestila da treba da zameni sedišta sa putnikom u prvoj klasi, omogućavajući Vajolet da otputuje kući sa stilom i ispuni svoj san.

„Od stotina letova koje sam obavila, imala sam zadovoljstvo da brinem o fudbalerima, supermodelima i nekim holivudskim filmskim zvezdama, ali dozvolite mi da vam kažem o moja dva omiljena putnika ikad!“ napisala je stjuardesa Lija Ejmi kasnije.

„Džek i njegova porodica kupili su sedišta u prvoj klasi za let kući iz Njujorka, ali kada se ukrcao, Džek je otišao i pronašao Vajolet u ekonomskoj i zamenio mesta sa njom. Zatim je seo u red sedišta direktno pored toaleta i nikada nije virio ili tražio bilo šta do kraja leta. Bez gužve, bez pažnje, bukvalno je to uradio iz dobrote sopstvenog srca, niko nije tražio od njega", dodala je Ejmi.

Profimedia
 

Prema New Zeland Heraldu, Džek i Vajolet su sklopili prijateljstvo na aerodromu pre nego što su se ukrcali u avion.

Ejmi je opisala kako je Džekov ljubazan gest značio svet za ovu staricu:

"Vajolet ima 88 godina i radila je kao medicinska sestra i u Velikoj Britaniji i u Americi. Ona putuje u Njujork da vidi ćerku, ali neko vreme nije mogla zbog operacije kolena. Njen san je oduvek bio da sedi u prvoj klasi, a Džek je to i ostvario“, primetila je stjuardesa.

Kao što možete zamisliti, letenje u prvoj klasi je bilo nezaboravno iskustvo za Vajolet koja je, prema Ejmi, bila ushićena od radosti i uzbuđenja tokom celog putovanja.

 

 

„Trebalo je da joj vidite lice, kada sam je ušuškala u krevet posle večere.

Rekla je da joj ćerka neće verovati i želela je „selfi“ da to dokaže.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike