Putnik proveo ceo let zaglavljen u toaletu aviona: A onda mu je posada gurnula poruku ispod vrata

24.01.2024

17:17

0

Autor: K. O.

Srećom nije bio neki prekookenaski let

Putnik proveo ceo let zaglavljen u toaletu aviona: A onda mu je posada gurnula poruku ispod vrata
Copyright Profimedia

Mislili ste da je sedenje na srednjem sedištu teško? Putnik SpiceJeta imao je najgore iskustvo letenja ikada nakon što je bio zarobljen u toaletu tokom skoro celog leta.

„Putnik se nažalost zaglavio u toaletu na oko sat vremena“, navodi se u saopštenju avio-kompanije.

Neimenovani letač je navodno otišao da koristi toalet ubrzo nakon poletanja na noćnom letu koji je trajao sat i 45 minuta od Mumbaja do Bengalurua, izvestio je Indijan Ekspres.

Međutim, kada je pokušao da ode nakon što je obavio nuždu, vrata se nisu otvarala zbog kvara brave, pa je ostatak leta proveo u toaletu.

Posada i drugi putnici su očajnički pokušavali da oslobode čoveka iz neželjenog pritvora, ali bezuspešno. Kao rezultat toga, skoro ceo let je bio zarobljen u malom skučenom prostoru avionskog toaleta.

Profimedia
 

U pokušaju da smire putnika tokom njegovog boravka u toaletu, članovi posade gurnuli su poruku ispod vrata. Sve u stilu FBI pregovarača koji pokušavaju da uvere taoca.

„Gospodine, dali smo sve od sebe da otvorimo vrata, međutim, nismo mogli“, navodi se u pismu. "Ne paničite. Slećemo za nekoliko minuta, zato vas molimo da zatvorite poklopac WC šolje, sednete na njega i osigurate se. Čim se glavna vrata otvore, doći će inženjer.”

Njegovo mučenje konačno se završilo po sletanju. Dvojica inženjera su se ukrcala u letelicu i razvalila vrata, spasavajući zarobljenog čoveka, nakon čega je dobio „trenutnu medicinsku pomoć“.

Avio-kompanija mu je potom isplatila punu nadoknadu troškova zbog zarobljavanja u toaletu letelice.

„SpiceJet žali i izvinjava se zbog neprijatnosti izazvanih putnicima“, rekli su. „Putniku je obezbeđen pun povraćaj novca,“ prenosi New York Post.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike