Online kupovina telefona se pretvorila u noćnu moru: Pogledajte šta je ovaj mladić našao (FOTO)

02.09.2023

21:15

0

Autor: K. B.

Neimenovani mladić iz Leona, država Gvanahuato, doživeo je neočekivanu situaciju kada je naručio novi mobilni telefon preko interneta

Online kupovina telefona se pretvorila u noćnu moru:  Pogledajte šta je ovaj mladić našao (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Nikako nije mogao da predvidi da će zbog toga postati deo policijskog izveštaja. Njegova pošiljka je stigla poštom jednog prošlog ponedeljka, ali je njegovu majku ostavila bez reči kada je paket preuzela i stavila ga na kuhinjski sto.

Kad se mladić vratio kući i sa nestrpljenjem otvorio paket, suočio se s prizorom koji ga je ispunio strahom. Umesto očekivanog mobilnog telefona, unutar kutije se nalazila ručna bomba spremna za eksploziju. U trenutku kada je uvideo sadržaj paketa, momentalno je pozvao policiju. Oni su brzo reagovali, osigurali oblast oko njegovog doma i uspešno deaktivirali eksplozivnu napravu.

 

 

Još uvek nije jasno ko je poslao bombu, ali istražitelji pretpostavljaju da je to bila slučajnost da je završila u rukama ovog mladića.

Iako je ova vrsta ubojitih naprava nije nepoznata, jer su ih često koristili narko-karteli u tom regionu, ovo je još jedan u nizu incidenata. Samo u Gvanahuatu, u proteklih šest godina, policija je zaplenila više od 600 improvizovanih "paklenih naprava".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike