Baka šokirala pozitivnim testom trudnoće i pokrenula lavinu reakcija

31.08.2023

20:07

0

Autor: K. B.

Jedna neobična situacija zavladala je Instagramom kada je baka Silvija zapanjila svoje pratioce objavom da je trudna u 61. godini života

Baka šokirala pozitivnim testom trudnoće i pokrenula lavinu reakcija
Copyright Profimedia

Njeno neverovatno otkriće pratilo je fotografisanje sa muškarcem koji se činio kao njen partner, mada nisu otkriveni njihovi tačni identiteti. Uzburkavši javnost, baka Silvija i njen izabranik su organizovali proslavu kako bi otkrili pol bebe koju očekuju.

Na fotografijama koje su podelili, baka Silvija se pojavljuje u roze haljini, dok je pozadina ukrašena plavim i roze dekoracijama. Na snimku je njen izabranik nežno ljubi dok ona drži u ruci pozitivan test na trudnoću. Dodatno su iznenadili javnost pozirajući s malim cipelama za bebu. U trenutku dok su se svi pitali kako je moguće da baka očekuje dete, mladić je čak poljubio njen trudnički stomak.

 

 

Iako nije otkriveno odakle tačno potiču ovi neobični akteri ili njihova prava imena, komentari su se brzo nizali ispod objave. Korisnici širom sveta su ostali zaprepašćeni i nisu mogli da sakriju svoje čuđenje. Neki su se pitali da li je baka možda bogata i ima posebne uslove za trudnoću u ovim godinama, dok su drugi smatrali da je ovo možda neka vrsta šale. Komentari su varirali od zabrinutosti do neverice, a neki su čak uporedili celu situaciju s horor filmom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike