Kad zvezde posrnu: Na fotkama, koje bi najradije uništili, uhvaćeni su najgori momenti poznatih - neki su se otreznili, neki još nisu

23.05.2023

12:02

0

Autor: K. O.

Svi imamo loše dane, ali njihovi su zaliveni velikim količinama alkohola i raznih drugih supstanci

Kad zvezde posrnu: Na fotkama, koje bi najradije uništili, uhvaćeni su najgori momenti poznatih - neki su se otreznili, neki još nisu
Copyright Profimedia

Rečenici - izgledaš kao da te poplava izbacila, oni su dali potpuno novi smisao. Svi mi imamo loše dane, ali ovi poznati su izgleda fotografisani posle serije loših dana.

Neki su mislili da se dobro zabavljaju, a zapravo su samo pravili budale od sebe. Zbog alkohola i ko zna čega još, bauljali su po podovima klubova i diskoteka, po ulicama metropola, sedištima automobila...

Ovo su fotografije koje bi oni najradije spalili da mogu, a nekima su baš fotke bile alarm da se trgnu.

Među njima je i slavna lepotica Kara Delevinj koja je snimljena u skandaloznom izdanju prošle godine kada se posle partijanja ukrcavala u privatni avion. Njeni prijatelji odmah su se zabrinuli kada su videli kako ona izgleda, a Kara, koja je već neko vreme trezna, priznala je da je mislila da se dobro zabavlja.

Profimedia
Kara Delevinj

Jedno vreme ona je bila kraljica žurki i dobrog provoda, a bogata naslednica Paris Hilton sada se skrasila pored supruga. Ipak, paparaci su je često hvatali pijanu, a ove fotografije kako baulja po podu nastale su 2010. godine u Brazilu, kada je ona u Riju slavila lansiranjenje novog brazilskog piva.

Ni plava krv ne podnosi dobro alkohol, pa su prinčevi uhvaćeni vidno alkoholisani posle jednog izlaska u Londonu. Fotke su nastale pre 16 godina, a monarhija je posle toga doživela toliko skandala da su im stare fotografije pijanih prinčeva sigurno najmanji problem.

Profimedia
Princ Vilijam

Ona nije izdržala. Vitni Hjuston fotografisana je vidno pijana svega dva dana pre smrti. Ova fotografija žene anđeoskog glasa koju su poroci uništili nastala je 11. februara 2012. godine kada je izlazila iz jednog holivudskog noćnog kluba.

Il' si fin il' si Čarli Šin, to je već celom svetu jasno. A holivudski loš momak mnogo puta je demonstrirao kako partija diljem planete. Na ovim fotografijama koje su se pojavile na Twitteru 25. februara 2013. godine videli smo kako on izgleda u svom elementu. Na jednoj grli kantu, a na drugoj se kupa obučen. OK, njemu imidž lošeg momka stoji, ali znamo da se producentima i kolegama baš i ne dopada kada treba da rade sa njim. 

Profimedia
Čarli Šin

I Pit Doerti je imao svoje loše dane, a oni su ovekovečeni na ovoj fotografiji 31. oktobra 2007. godine.

Slavni "čuvar plaže" Dejvid Haselhof zbog alkohola je bukvalno dotakao dno. Bio je na ivici da izgubi karijeru, supruga ga je ostavila, a snimak sa kog su izvučene ove skandalozne fotografije napravile su njegove ćerke i to 3. maja 2007. godine. To jest, Tejlor je želela da mu pokaže kako izgleda kada se oleši od alkohola, pa ga je snimila. Kako je on kasnije objasnio, taj snimak nikada nije trebalo da dospe u javnost.

Profimedia
Dejvid Haselhof

Još jedna posrnula devojka koja je poznata po zloupotrebi alkohola i opijata je Lindzi Lohan koja je fotografisana kako pada na kaktus, dok je posle kluba stizala na kućnu žurku još u martu 2010. godine.

A Kortni Lav pomaže vozač dok posrće posle noćnog provoda u januaru 2012. godine.

Profimedia
Kortni lav

Sve fotografije pogledajte u galeriji:

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike