Paris Hilton prvi put pokazala sina: Milijarderka pozirala sa naslednikom i zahvalila Bogu na surogat majkama! (FOTO)

04.04.2023

16:36

0

Priznala i da priželjkuje devojčicu

Paris Hilton prvi put pokazala sina: Milijarderka pozirala sa naslednikom i zahvalila Bogu na surogat majkama! (FOTO)
Paris Hilton - Copyright Profimedia

Proslavljena milijarderka Paris Hilton i njen suprug Karter Reum su krajem januara postali roditelji dečaka kog su nazvali Feniks Baron Hilton Reum.

Poznato je da se Paris trudi da svoju intimu zadrži za sebe i maksimalno zaštiti svoj privatni život, a sada je otišla korak dalje i po prvi put na svom Instagramu objavila fotografiju sa sinom Feniksom.

Naslednica imperije Hilton iznenadila je čitavu planetu ovim potezom, a prizor sa naslednikom izazvao je lavinu komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

- Moje celo srce - napisala je Hiltonova u opisu fotografije.

Nada se da će dobiti devojčicu

Inače, Paris i Karter su sina dobili uz pomoć surogat majke, a milionerka je nedavno priznala da je zamrznula dvadeset embriona, a iako je svaki od njih dečak, Paris se nada da će jednoj dana imati devojčicu.

- S obzirom da smo se odlučili za medicinski oplodnju, u sedam postupaka napravili smo svoju bazu s dvadeset zamrznutih embriona, koji su neverovatno, ali istinito, svi muški. Kako želim devojčicu, nastavljamo dalje, pa s velikim uzbuđenjem čekamo rezultate poslednjeg postupka. Zahvalna sam Bogu na surogat majkama - izjavila je Hiltonova, prenosi Glamur.

Profimedia
Paris Hilton i Karter Reum

Podsetimo, Paris se za Kartera Reuma udala u novembru 2021. godine. U prošlosti su je povezivali s Leonardom DiKaprijem, Bendži Medenom i Rikom Solomonom, s kojim je snimila ozloglašeni kućni video.

Paris je svojevremeno istakla da su je ljudi prepoznavali kao se*s simbola, međutim, nju je sve sek*ualno užasavalo, jer je volela samo da se ljubi i mazi. Ovo ju je koštalo brojnih ljubavi, ali nije mogla protiv sebe.

Profimedia
Paris Hilton i Karter Reum

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike