Hit iz prošlosti Paris Hilton! Otkrila kako se Kloi Kardašijan predstavljala, pa kako je maloletnu htela da je „prokrijumčari" u klub!

08.03.2023

06:45

0

Nosila je i crvenu periku, te veliki crni šešir

Hit iz prošlosti Paris Hilton! Otkrila kako se Kloi Kardašijan predstavljala, pa kako je maloletnu htela da je „prokrijumčari" u klub!
Paris Hilton - Copyright Profimedia

Paris Hilton baš je otvorila dušu o svojim ludim tinejdžerskim godinama za potrebe memoara, „Paris: The Memoir" - već iz odlomka koji je „The Times" objavio u nedelju to je i te kako postalo jasno. Raspisala se, između ostalog, o tome kako se Kloi Kardašijan nekada predstavljala, pa i kako je htela da je zajedno s tada takođe maloletnom sestrom Niki odvede u jedan „it" klub u Los Anđelesu.

Iako je pred njima „čučala" prilično ozbiljna kazna, nisu preterano marile. Sve o čemu su razmišljale bio je provod koji ih je čekao „s druge strane vrata".

- Jedne noći sam pokušala da „provučem" sestru Niki, našu rođaku Faru i drugaricu Kloi Kardašijan u bar - počela je ona u knjizi koja će svetlost dana ugledati 14. marta.

- One su još išle u srednju školu. Kloi sam našminkala koliko sam mogla, stavila joj dugu, crvenu periku i crni šešir. Kazala sam joj: „Ako te neko pita, ime ti je Betsi Džonson" - seća se i dalje ona.

Kloi Kardašijan, Profimedia
 

Po pitanju Fare, morala je da bude i kreativnija.

- Nju sam popela nekome na ramena i ogrnula je mantilom. Potrudile smo se maksimlano, pa ostale u šoku kad nas nisu pustili preko crvenog kanapa... Verujem da nam je bio potreban neko ko je poznat - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike